Haberler

Türbülansa giren Hindistan uçağı yolcularının ölüm korkusu kamerada

Güncelleme:

Suudi Arabistan'dan Hindistan'a sefer yapan yolcu uçağı türbülansa girdi. Yolcu kameralarına yansıyan görüntülerde, uçaktakilerin panik yaşadığı görülürken, çığlık atanlar ve ağlayanların olduğu da duyuldu.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'dan Hindistan'ın Keşmir bölgesine sefer yapan IndiGo Havayolları'na ait yolcu uçağı, türbülansa girdi. Yaklaşık 2 dakika süren türbülansta yolcular büyük panik yaşadı.

YARALANAN YOK

Yolcu kamerasınca kaydedilen görüntülerde, panik anları ve dua edenlerin görüntüsü yer alırken; çığlık atanların ve ağlayanların sesleri de duyuldu. Uçağın Keşmir'e ulaştığı ve olayda yaralanan olmadığı aktarıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Suudi Arabistan Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (29)

hotta:

Lanet araplar.

12
31
yanıtYanıtla
TOTTA:

Allahın yarattığı her canlı mükemmeldir , Kullar kendilerine verilen aklı düzgün kullanmadığı sürece senin gibi üzücü duruma düşmeye mecburdur. İnan o uçaktakilerden daha acınacak haldesin.

yanıt12
yanıt1
Ayna:

Lanet olan sen ve senin ırkçı kirli zihniyetin yalnızca.

yanıt8
yanıt2
EMRE:

YA BOŞ YAPMA

yanıt2
yanıt0
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Ama tabi uçak inince yine aynı berbat yaşantımıza ahlaksızlıklarımıza ve rezilliklerimize devam ederiz sadece korku ve felaket esnasında Allah aklımıza geliyor biz daha bu ufacık türbülanstan korkuyoruz ya peki "yazılmış kağatların dürüldüğü gibi göğün dürüldüğü gün"gelince ne yapacağız şu ayetin hiddetine bakarmısınız bir kağıt parçası gibi dürülme ne demek

24
4
yanıtYanıtla
TURK:

iyi dinle yobaz. . eğer bi insanın aklına allah geliyorsa zaten tanrı inancıyla büyümüş birisidir. annesi ve babası ateist olan bi ateist çocuğun zerre aklına allah gelmez. . sen yobazsın diye herkes senin gibi düşünce özürlü olmak zorunda değil

yanıt1
yanıt2
haylaz:

derler ya ateistin ateistliği uçak sallanana kadar koministin koministliği parayı bulana kadar acaba uçakta varmı ydı ALLAH yok diyen

18
4
yanıtYanıtla
vatan:

sudi arabistantan nefret ederim, Allah tahsilatlarini affetsin malum seytan ile is birligindeler malesef

15
6
yanıtYanıtla
a:

Allahım dehşetli ölümden sana sığınırız

12
1
yanıtYanıtla
Mustafa:

Düşen uçakta ateist kalmaz

10
3
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title