çetin ticaret

Turan'dan Mevlid Kandili Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Mevlid kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

15111
Turan'dan Mevlid Kandili Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Mevlid kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Turan, "Mevlid Kandili alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed'in (s.a.v.) merhametini, adaletini ve eşsiz güzel ahlakını tekrar idrak ettiğimiz, gündüzüyle gecesiyle fazileti bol olan özel bir gündür.

Mevlid Kandili, sadece Müslümanlar için değil, bütün kainat ve insanlık alemine bir hidayet tarihi açan önemli bir gündür. Aile hayatımızda, iş hayatımızda, ticaretimizde ve yaşamımızın her anında Peygamber Efendimizi (s.a.v.) kendimize rehber kılmamız daha ölçülü bir hayatın kapılarını açacaktır.

Çanakkaleli hemşehrilerimiz başta olmak üzere, milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyor; bu mübarek gecede yapılacak ibadetlerin ve duaların Hak katında makbul olmasını niyaz ediyorum" dedi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.