Turan, ?Yerimiz profesyonel lig olmalı?

Turan, ?Yerimiz profesyonel lig olmalı?

Gönen Belediyespor Teknik Direktörü İbrahim Turan hedefi yüksek tuttu.

Futbol´da taraftar, tesis ve imkânlar ölçüsünde güney Marmara´nın en istikrarlı amatör kulüplerinden birisi olan Gönen Belediyespor, Yeni belediye, yeni spor yapılanması ile hedef büyüttü.

Önceki hafta yapılan genel kurul ile yeşil beyazlı ekibi profesyonel 3. Lig´e taşıyacak yönetim kadrosunun başına getirilen Ümit Çetin ile futbol da yeniden Ümitlenen Gönen Belediyespor´a başkan İbrahim Palaz´dan da tam destek geldi.

/resimler/2019-7/7/1349405299239.jpg

Genel kurula hitap eden Başkan İbrahim Palaz, "Daha önceleri Bal liginde mücadele etmiş bir kulübe sahip olduğumuz için bölgesel ligin zorluğunun hepimiz farkındayız ancak mazisi üst liglerle dolu olan şehrimizin takımına özlenen o günleri böyle değerli yönetim kurulu üyeleri tekrar taraftarlarımıza yaşatacaktır." dedi.

Başkan Palaz, "Kulübe her zaman maddi manevi en büyük desteği vermeye hazır olduklarını belirten başkan Palaz yeni sezonda şehrimizin takımına herkesten destek beklediklerini ifade etti.

Yepyeni heyecanla 2019-2020 sezonuna adım atan yeşil beyazlı ekip ilk iş olarak teknik kadroyu belirledi. Tek seçici teknik adam olarak İbrahim Turan ile anlaşan Gönen Belediyespor, ara vermeden yeni sezon transfer çalışmalarına başladı.

/resimler/2019-7/7/1350140924981.jpg

            Teknik Patron Turan;? Gönen´in yeri burası olmamalı?

Uzun yıllar Gönen ve Amatör camianın içinde bulunan  tecrübeli futbol adamı İbrahim Turan, Belediyesi ile, yönetim kurulu ile bu sezon yepyeni bir trend yakalanan Gönen´de elbette hedefin bir üst lige terfi etmek olduğunu açıkladı.

İbrahim Turan; Bulunduğumuz lig Gönen ve çevre futbolu açısından yeterli değil, takımımızın yeri en az 3 lig olmalı, yeni sezondaki stratejimiz bu yönde olacak, yönetim kadrolarımız ve taraftar kitlemiz bize bu gücü veriyor, bu sezon BAL´da kalıcı değil, yükselme potasında olmalıyız, bu anlamdaki kadro belirlemesini bu standart´a göre yapıyoruz. Genç, Koşan ve basan bir ekiple taraftarımıza sadece galibiyete odaklanan bir ekip değil, ortaya koyduğu futbol ile tribünleri ayağa kaldıran bir ekip kurma amacındayız.? Dedi.

Teknik patron İbrahim Turan, Yeşil beyazlı ekibi hedefe kilitleyen kadro ile sınırlı kalmayarak altyapılar anlamında da istikrarlı ekiplerle günü kurtaran değil, başarıyı geleceğe taşıyan ekiplerle Gönen´i futbolda marka kent yapmanın peşinde olduklarını söyledi.

/resimler/2019-7/7/1415178141725.jpg

İşte yeşil beyazlı ekibin 3. Lig terfi transferleri

Kuşadasıspor´dan Kaleci Arif Erten, Karaman Belediyespor´dan stoper Turgay Kılıç, Orta alan oyuncusu Erdi Gürcan, Konya Karapınar´dan sağbek Faruk Uzundere, Somaspor´dan forvet Nazım Ortafidan, Geliboluspor´dan kanat oyuncusu Ufuk Sonay, Ankara Çamlıdere Belediyespor´dan solbek Ahmet Burak Tezcanlar ve iç transfer´de solbek Hüseyin Orhan, Orta alan oyuncuları Ogün Yıldırım, Mert Yüksel, Erdi Güncan, sağbek İsmail Köse

/resimler/2019-7/7/1415443923606.jpg



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli