SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tünel Çıkışında Kaza.. 1 Ölü

0
Güncellendi - 2019-08-03 02:15:26
Tünel Çıkışında Kaza.. 1 Ölü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Malatya Sivas karayolu Yazıhan ilçesi Boztepe Mahallesi Sarsap Tüneli çıkışında Mehmet Bahadır Safi (37) idaresindeki 44 NF 986 plakalı kamyon şarampole devrildi.

Yoldan geçen sürücülerin ihbarıyla olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri sürücü Safi'nin olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Emir Aydın (2 yıl önce)
    Nur içinde yat canım dayım benim seni hiç unutmayacağım canım dayım ??
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fatih özelçi (4 yıl önce)
    Lise arkadaşım mekanın cennet olsun Ailesine sabır versin Cenazesine katıldım nur içinde yat kardeşim iyiki seni tanımışım
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ALP KARACA (4 yıl önce)
    Geçmiş Olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurt sevdalısı (4 yıl önce)ALP KARACA isimli kullanıcı yorumuna
    Neyi geçmiş ola adam öldü
    0
    0
    Yanıtla
  • Eymen Özbildirici (4 yıl önce)
    Rabbim Mekanını Cennet Etsin..Rabbim Kalbi Güzel ve İyi İnsanları Yanına Erken Alırmış..Sabırlar versin Bize ve Ailene İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun..
    0
    0
    Yanıtla