Haberler

Tuncay Şanlı: Ben Sahada Oyuncu Olsam Bırakırdım

Güncelleme:

Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ettiği maçı değerlendiren eski futbolcu Tuncay Şanlı, "Ben sahada oyuncu olsam bırakırdım, golü yiyeceksem yiyeyim derdim" dedi.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Tuncay Şanlı, yayıncı kuruluşta konuştu.

Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ın oyununa herhangi bir karşılık veremediğini belirten Tuncay Şanlı şunları söyledi:

"KOCAMAN'IN FARKLI BİR PLANI OLMADIĞI İÇİN MAÇI KAYBETTİ"

"Fenerbahçe Beşiktaş'ın futboluna hiçbir şekilde karşılık veremedi. Ben sahada oyuncu olsaydım bırakırdım, golü yiyeceksem yiyeyim derdim. Öyle hırpalandı Fenerbahçeli futbolcular. Fenerbahçe'nin ilk 20 dakikadaki oyunu Kocaman'ın planladığı bir durumdu ama Beşiktaş'ın gollerinden sonra farklı bir planı olmadığı için maçı kaybetti."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tuncay Şanlı Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

Efedayı:

Kameni''den kalecin, İsla''dan solbekin , Şener''den sağbekin , Neustadter ve Neto''dan defansın , Fernandao''dan forvetin , Aykut''tan teknik direktörün olursa bu daha iyi halin . Dua et Taliska ve Pepe yoktu. . .

10
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın ali soylemis:

seyirci oyunculari korkuttu ne olacaktiki daha sahaya atilmayan kalmadihakemde onlarin havasina dail olunca sonuc goruyoruz

1
7
yanıtYanıtla
Eda:

Çok güzel bir maçtı hakem tarafsızdı

5
0
yanıtYanıtla
EMEKLI GAZETECI:

Her Kaybedilen MACIN ARDINDAN Bir HOCA KOVULACAKSA . . . Bir TEKNIK DIREKTÖRLER KURUMU OLUSTURUN Ne KAYBEDEN TAKIM HOCASIZ KALIR NE TEKNIK ADAM ISSIZ. . . KAMERA ÖNÜNDE AHKAM KESMEKLE OL BU ISLER NE ALA::!!

2
0
yanıtYanıtla
Aykut yıldızkıskanır:

Ketum komplex kıskanç aykuttan fenerde antrenör olmaaaaz. Bu Adam anca konya gibi takımlarda antrernör olur. daha dakika 9 golü atmış ya fener geri çekilmeye ve zamana oynamaya başladı daha 80 dakika var nasıl biter böyle. Aykut bu taktiği gençlerbirliğine karşıda kayseriye karşıda yapıyor oyun anlayışı bu birde yıldız futbolcuyu kıskanır takmış kafayı Valbuenaya bir zamanlar Alex''te olduğu gibi. . . Bir fenerli olarak bu sonuca sevindim Azizi ve aykuttan kurtulma zamanı gelmiştir. ALİ KOÇ ALİ KO

2
0
yanıtYanıtla
DENİZ:

cik cik cik KARTAL kanaryayı avladı

1
0
yanıtYanıtla
5-0:

ne sandınız kendinizi febeşler

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title