Dolar 32,5400
%0
Euro 34,9007
%0.21
Altın 2.422,640
%-0.02
Bist-100 9.718,00
%-0.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tuncay Özkan ile ilgili şok iddialar... Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun masasına özel dosya mı bıraktı!

Tuncay Özkan ile ilgili şok iddialar... Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun masasına özel dosya mı bıraktı!

Gazeteci-yazar Celal Eren Çelik, adı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için geçen CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan hakkında birbiri ardına ciddi iddialar ortaya attı. Çelik, İzmir adaylığını çok isteyen Tuncay Özkan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun masasına özel bir dosya bıraktığını öne sürdü. Gazeteci Çelik'ten Tuncay Özkan ile ilgili şok iddialar

  • Ege Postası
  • 09.12.2018 - 13:48

EGEPOSTASI-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve genel merkez yöneticilerinin aralarında İzmir'in de bulunduğu kentler için en doğru adayı tespit etme çalışmaları sürerken, adı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için geçen CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ile ilgili şok iddialar gündeme geldi.

Tuncay Özkan'ın çeşitli pazarlıklar sonucu Silivri cezaevinden çıkarıldığı yönündeki iddialarıyla bilinen gazeteci Celal Eren Çelik, sosyal medya hesabından bu kez daha çarpıcı iddiaları ileri sürdü.

Çelik, yeniden aday olmayacağını açıklayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz  Kocaoğlu ile aralarındaki gerginlik bilinen Tuncay Özkan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na özel bir 'dosya' sunduğunu iddia etti.

Özkan'ın Deniz Baykal döneminden başlayarak yaptığı girişimler ile CHP'nin genel başkanlık koltuğuna oturmak istediğini savunan Celal Eren Çelik, Özkan'ın ayrıca CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun masasına diğer adaylık dosyalarından farklı bir İzmir dosyası bıraktığını ileri sürdü. 

Çelik, "...Yerel seçimlerde tek hedef ÖZKAN için İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı... Hedefi garanti olarak gördüğü İzmir'den Genel Başkanlığa yürümek... Önce devre dışı kalmıştı ama Tuncay ÖZKAN bu dosyaları sever... Şimdi birileri diyor ki Tuncay Özkan'a piyango vurmuş... Tuncay Özkan'a tam İzmir için hiç bir şansı kalmamışken bir dosya gelivermiş...Tesadüf (!) işte... O da dosyayı Kemal Bey'in masasına bırakmış... Bakın bu çok ciddi bir iddia... Kemal bey böylesi ciddi bir iddiayı cevaplamak durumdadır... Evet Kemal Bey, buradan açık ve net biçimde soruyorum: Masanıza İzmir için bırakılan adaylık dosyalarından farklı bir dosya oldu m? Olduysa buna yanıtınız ne oldu'" ifadelerini kullandı.

CHP'nin İzmir'i kaybedebileceği tek adayın Tuncay Özkan olduğunu ileri süren Çelik, "Tüm bu yazdıklarımızdan sonra halen Kemal Kılıçdaroğlu tarafından aday gösteriliyorsa yorumu da yukarıda dönen dolapların hesabını da size bırakıyorum" dedi.

Celal Eren Çelik, bu iddiaların dışında, CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan hakkında Kanaltürk'teki hissesinden Silivri'den salıverilmesinin ardından yeğeni Ahmet Burak Mızrak'ın eşi Hale hanımın amcası da olan Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu ve AK Parti'ye yakın bir grup işadamının devreye girdiği ve 'gizli pazarlıklar' yapıldığı şeklinde bir dizi ciddi iddiayı da bazı belgeler ile birlikte gündeme getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.