Tuncay Mutluer’den Çetin Nazik’e Cevap

Tuncay Mutluer’den Çetin Nazik’e Cevap

Geçtiğimiz günlerde MHP Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik’in bir sosyal medya hesabında “Size bir sır vereyim. Belki Tuncay Mutluer’de bize oy verecektir.” sözlerine Vatan Partisi Belediye Başkan Adayı Tuncay Mutluer’de açıklama geldi.

Tuncay Mutluer’in yaptığı basın açıklaması şöyle:

“Çetin Nazik’in bu açıklamaları benim de kulağıma daha önceden geldi. Hatta bu dedikoduyu MHP İl Başkanı Tolga Adıgüzel’in de yaptığını duyuyordum. Çetin Nazik’in bir Youtube kanalında yaptığı açıklama söylentilerin dedikodu olmadığının göstergesidir.

İlk önce şunu söyleyeyim.. Çünkü Çetin Nazik ne konuştuğunu bilmeyen birisidir. Çetin Nazik kendini bilmez adamın tekidir.

Ve buradan Kars halkına Çetin Nazik hakkındaki gerçekleri söylüyorum.

Çetin Naziğin belediyecilikle ilgisi, alakası yok. İnandırıcı projeleri de yok ortada.  Çetin Nazik te akıl yok, fikir yok. Gerçekten yok.  Çetin Nazik’te akıl olsa yirmi yıl sonra gelip te Kars’ta belediye başkan adayı olmaz. 

Çetin Nazik, önce insan ol biraz. Yıllar önce çekip gitmişsin Ankara’ya, şimdi niye gelip te çantacılık yapıyorsun? Bu millete niye vaislik yapıyorsun.  Yarın kaybettiğinde çekip gideceksin yine. Yazık değil mi bu millete? Çetin Nazik, bu milletten yana isen bu milletle beraber ol arkadaş. Buraya gelip te milleti parçalama. Eğer aklın başında ise seçimden önce çık git te be kardeşim bu millet rahatlasın. Birde tutturmuş ,’Tuncay Mutluer bana oy verecek.’  Senin gibi bin tane daha olsa Tuncay Mutluer senin gibilere oy verir mi? Ey Çetin Nazik, sen benim yanıma geldin  ve ‘Aman başkanım bana yardımcı ol’ diye yalvardın.  Orada yüzüne neler söylediğimi kendisi çok iyi biliyor. Ve buradan Çetin Nazike tekrar söylüyorum. Aklını başına topla Çetin Nazik. Ve aklın varsa da çık git ve milleti rahat bırak.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler