Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Tümçader’den Bahar şenliği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Aileleri ile birlikte şenliğe katılan dernek üyeleri, güzel bir gün geçirmenin keyfini yaşadı. Şenlikte çocuklar ise çeşitli yarışmalara katılarak hem eğlendi hem de ödül kazandı. Program TÜMÇADER Çocuk Kulübü üyelerinin hazırladığı ‘Anne ve anne sevgisi’ adlı resim sergisiyle başladı.

 

YARIŞMALAR YAPILDI

Bahar şenliğinde çuval yarışı, yumurta taşıma yarışması, sandalye kapmaca ve halat çekme yarışmaları düzenlendi. Kazanan bütün çocuklara kitap ve kalem seti hediye edildi. Ayrıca bu yarışmalara babalarda iştirak etti.  Çocuklar arası futbol maçı düzenlendi. Kazananlara hediyeler verildi. Program sonunda katılanlara yemek ikramı edildi. Aileler, yaklaşık 5 saat süren şenlikte güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

 

ETKİNLİKLER SÜRECEK

TÜMÇADER Başkanı Cengiz Acar, benzer etkinliklerin devam edeceğini söyledi. Acar, “Bu şenlik sayesinde hem işçi aileleri arasında tanışma ve kaynaşma sağlanmakta, hem de çocuklar düzenlenen yarışmalarla yeteneklerini sergileme fırsatı bulmaktadırlar. Yoğun katılımdan dolayı sevinçliyiz.” dedi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE AŞILAMAYACAK

Birlik ve beraberlik içinde aşılamayacak zorluk bulunmadığının altını çizen Acar, “Bütün güzel işler kişisel ve toplumsal fayda sağlayacak çalışmalar pekişir. Birlik ve beraberlik ruhu ile kardeşlik duygusu içerisinde taçlanır. Ben anlayışı yerine, biz anlayışı ile yapılabilir. Derneğimiz faaliyetleri ile her zaman kardeşlik, dostluk, birlik ve beraber dayanışına devam ediyoruz. Bu yolda oldukça mesafeler kat etmiştir. Dernek olarak, ülkemize ve milletimize nasıl faydalı oluruz diye çalışıyoruz.  Ben derneğimiz adına siz değerli üyelerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum. Ayrıca emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hep birlikte bir program gerçekleştirmenin sevinci içindeyiz.”şeklinde konuştu.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu