Tüm Emekliler 'OHAL Değil Demokrasi İstiyoruz.' dedi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Türkiye'nin 81 ilinde eş zamanlı olarak düzenlediği 'OHAL Değil Demokrasi İstiyoruz' eylemlerine bir destek Türkiye'nin tek yasal emekli sendikası Tüm Emekliler Sendikası'ndan (EMEKLİSEN) geldi.

18 Nisan 2018 - 13:09 - Güncelleme: 18 Nisan 2018 - 13:36

CHP'nin, OHAL Değil Demokrasi İstiyoruz çağrısına EMEKLİSEN ülke genelindeki şubeleriyle tam destek vererek basın açıklamalarının ardından oturma eylemine katıldı. 




Tüm Emekliler Sendikası Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Ankara Güvenpark olarak belirlenen eylem noktasında yerlerini alırken, Türkiye'deki  tüm  şube ve temsilcilikler bulunduklari il yerelinde destek verdiler. Oldukça yoğun katılımın yaşandığı eylemlerde sendikalı olan olmayan tüm emeklilerin aynı sorun ve sıkıntılar etrafında birlik olduğu görülürken, bu birlik ve beraberliğin ilerleyen süreçlerde devam etmesi temennisinde bulunuldu. 
 




Başkan Hürkardeş : OHAL'i gerektirecek durum yok 

Tüm Emekliler Sendikası Genel Başkanı Salman Hürkardeş: "Ülkemiz 21 aydır OHAL ile yönetilmektedir. OHAL, demokrasiye vurulmuş bir darbedir.  OHAL rejimi; insan haklarını, ifade özgürlüğünü ve her türlü protesto eylemini baskılama aracı olarak kullanılmaya devam edilmektedir.Su anda ulkede OHAL'i gerektirecek bir durum olmadığını ve derhal bu durumdan vazgeçilmesi gerekiyor." açıklamasında bulundu. 




Basın açıkaması ve yapılan eylemlerin ardından gruplar sorunsuz dağıldılar. 



 

Bu haber 1742 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()