Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Tüm dilekler yağmur için… Kuleönü’nde YAĞMUR Duası…

Tüm dilekler yağmur için… Kuleönü’nde YAĞMUR Duası…

ISPARTA 9.11.2019 11:11:00 0
Tüm dilekler yağmur için…
Kuleönü’nde
YAĞMUR
Duası…
Isparta merkeze bağlı Kuleönü Kasabasında vatandaşlar kuraklık nedeniyle yağmur duası yaptı. Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, çiftinin bugünlerde acil yağmura ihtiyacı olduğunu söyledi.
 
Isparta Merkeze bağlı Kuleönü Kasabasında bugün Cuma namazına müteakip vatandaşlar kuraklık nedeniyle yağmur duası yaptı.
KULEÖNÜ KASABASINDA
YAĞMUR DUASI YAPILDI
Gönüllü vatandaşlar tarafından hazırlanan bu hayırlı etkinliğe; Belediye Başkanı, Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, Cami İmamları ve vatandaşlar katıldı. Yağmur duasına katılanlar ellerini semaya açarak yağmur yağması için dua ettiler. Daha sonra hayırsever vatandaşlar tarafından hazırlanan yemekler çocuklara ve diğer misafirlere ikram edildi.
SELÇUK; “ÇİFTİNİN
YAĞMURA İHTİYACI VAR”
Aynı zamanda Kuleönü Kasabası sakinlerinden olan Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, sıcak geçen yaz mevsiminin ardından sonbahar mevsiminin de son derece sıcak ve kurak geçtiğimi belirterek; “Çiftçilerimiz bu nedenle ekim ve dikim yapamıyor. Allah’tan en kısa zamanda yağmur bekliyoruz. Tüm dualarımız yağmur için” dedi.
 
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °