Bu haber kez okundu.

TÜGVA Siirt Çalışan Gençlik Koordinatörlüğünden Üniversite Öğrencilerine Tatlı İkramı
banner229

Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) ortaokul, lise ve üniversite gençliğine yönelik çeşitli etkinlikler ve projelerle çalışmalarını sürdürüyor.

TÜGVA'da gençlikten bahsedilirken akla hep öğrenciler gelir. Fakat ülkemizde ve ilimizde çalışan genç bir nüfus kitlesini göz ardı etmemek gerekir. Bu yüzden TÜGVA bu gerçeği asla göz ardı etmeyerek çalışan gençlerin kendisini geliştirebileceği ve hem maddi hem manevi kalkınmasını gerçekleştirebileceği gençlik politikalarına yer vermiş ve “Çalışan Gençlik” birimi kurmuştur. Hatta "Kadın ve Aile" birimi de kurarak her kesimden genç kitleye ulaşmayı hedeflemiştir.

TÜGVA Siirt Çalışan Gençlik Koordinatörlüğü, çalışan gençliğe değer göstererek Siirt Üniversitesinde Cuma namazı çıkışı Öğrencilere tatlı ikramında bulundu.

TÜGVA Siirt Çalışan Gençlik Koordinatörü Muhammed Emin Ataker, TÜGVA çalışan gençlik koordinatörlüğü olarak bir sıcak sohbet kapsamında Siirt Üniversitesi öğrencilerimize ücretsiz tatlı ve dergi dağıtımı yaptıklarını, çalışan gençlik koordinatörlüğü olarak açacağımız KOSGEB girişimcilik kursu hakkında bilgi verdiklerini söyledi.

Ataker, gençlerimiz bizim geleceğimiz bu gençler bizi 2023-2053 ve 2071 hedeflerine ulaştıracak her türlü yatırım hakediyorlar biz onlar için varız bizde onlar için çalışıyoruz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.