Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yeniden Refah Partisi Darıca'da esnafı dinledi

Yeniden Refah Partisi’nin Darıca’da gerçekleştirdikleri Ekim ayı İl Divan Toplantısı’nda konuşan İl Başkanı Mehmet Aras, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın 1 Aralık’da Kocaeli’ye geleceğini söyledi

Yeniden Refah Partisi Darıca'da esnafı dinledi
24 Kasım 2019 - 20:57

Partisinin Darıca’daki İl Divan Toplantısında konuşan Mehmet Aras, 1 Aralık Pazar günü Kandıra ilçe kongresinin yapılacağını ve bu kongreye, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ ın katılacağını belirterek, tüm Kocaeli yi bu programa davet etti.

Toplantıda il başkan yardımcılarının ardından, ilçe başkanları, yaptıkları çalışmalar hakkında ayrı ayrı rapor verdiler.

Mehmet Aras’ın, yaptığı konuşmasında, kendisinin 65 haneli bir köyde doğduğunu belirten Aras, kendisinin bu yaşına kadar, sendika genel başkanlığı, belediye başkanlığı gibi birçok önemli vazifeyi icra ettiğini belirtti. Bu görevlere gelebilmesini köy okulundaki öğretmenine borçlu olduğunu belirten Mehmet Aras’ ın köy okulundaki anılarını ve kendi öğretmeninin geleceğine ne denli katkılar sunduğunu belirttiği konuşması esnasında salonda duygu dolu anlar yaşandı.

Aras; “Her şeyimizi öğretmenlerimize borçluyuz, öğretmenlerimize ne vermiş olsak onların hakkını ödememiz mümkün değildir. Onlar bizim meşalelerimizdir,” dedi.

 

Kocaeli deki tüm evleri dolaşacağız..

Aras Kocaeli de 454,000 hane bulunduğunu ve bugünden itibaren bu hanelerin tamamını ziyaret etmek için, çalışmaları başlattığını duyurdu.

Yaklaşık 200 kişi ile gerçekleştirilen toplantıdan sonra, katılanların bir kısmı il başkanı Mehmet Aras öncülüğünde, Darıca da halkla kucaklaşma toplantısı icra ettiler. İstasyon Caddesi boyunca esnafları ziyaret eden partililer, gittikleri mekanlara partiyi tanıtan birer broşür bıraktılar.

İl başkanı Aras halkın topluca bulunduğu mekanlarda, halka hitap etti. Halktan gelen soruları yanıtladı.