Haberler

Tuğçe'yi asansör boşluğuna iten öğretim görevlisi sevgilisine tahliye!

Güncelleme:

Necmettin Erbakan Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Tuğçe Ülkü Gürbüz'ü asansör boşluğuna iten aynı üniversitenin Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde araştırma görevlisi olan erkek arkadaşı Mustafa Kafes tahliye edildi.

Konya'da üniversite öğrencisi Tuğçe Ülkü Gürbüz'ü(22), asansör boşluğuna itip, ağır yaralanmasına neden olan ancak genç kızın şikayetçi olmadığı araştırma görevlisi Mustafa Kafes'in (31) tahliye edildiği ortaya çıktı. Olay anında uyuşturucu kullandığının belirlenmesi üzerine hakkında 'uyuşturucu kullanmak' suçundan da soruşturma başlatılan Kafes, görev yaptığı Necmettin Erbakan Üniversitesi'nce yürütülen idari soruşturma kapsamında ise açığa alındı.

İKİ KEZ AMELİYAT EDİLDİ

Necmettin Erbakan Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Tuğçe Ülkü Gürbüz, 25 Eylül Çarşamba akşamı tartıştığı aynı üniversitenin Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde araştırma görevlisi olan erkek arkadaşı Mustafa Kafes tarafından asansör boşluğuna itildi. Beyin kanaması geçiren ve omurgaları ile belinde kırıklar oluşan Gürbüz, ağır yaralı olarak kaldırılıdığı hastanede 2 kez ameliyat edildi.

NEDEN TARTIŞTIKLARINI HATIRLAMADI

Gözaltına alınan Mustafa Kafes ise ifadesinde, alkollü olduğunu, neden tartıştıklarını hatırlamadığını söyledi. Kafes, tutuklanarak, cezaevine konuldu.

"ŞİKAYETÇİ OLMADI"

Tedavisinin ardından taburcu edilen Tuğçe Ülkü Gürbüz ise ifadesinde Mustafa Kafes ile sevgili olduklarını anlatarak, "Olay gecesi Mustafa ile alkol aldık. Evden çıktıktan sonra neden tartıştık hatırlamıyorum. Bu konuda kimseden davacı ve şikayetçi değilim" dedi.

TAHLİYE EDİLMİŞ

Olayla ilgili savcılığı soruşturması sürerken, Mustafa Kafes'in dosya üzerinden yapılan inceleme sonucunda yaklaşık 1 ay önce tahliye edildiği ortaya çıktı. Gözaltına alındıktan sonra yapılan testlerde, olay anında uyuşturucu kullandığı belirlenen Kafes hakkında ayrıca 'uyuşturucu kullanmak' suçundan soruşturma başlatıldı.

Öte yandan Mustafa Kafes'in görevli olduğu Necmettin Erbakan Üniversitesi tarafından başlatılan idari soruşturma kapsamında açığa alındığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tuğçe Ülkü Gürbüz Haberler

500

Yorumlar (36)

ziyaa:

Hiç şaşırmadım!. . Ama kızın şikayetçi olmamasına şaşırdım!. . Ölecektin be kızım. . . Neden şikayetçi olmuyorsun?

19
2
yanıtYanıtla
AYAZ47:

KIZ HAKSIZ İSE HATASINI BİLİYOSA BİDE ŞİKAYETÇİ Mİ OLSUN YUZSUZ

yanıt1
yanıt15
Telafisi Olmaz:

Kadının şikayetçi olup olmaması önemli değil. Ortada kasten adam öldürmeye teşebbüs var. Kamu davası neden açılmadı. İhmalkarlık söz konusu olabilir. Yarın bir olay daha gerçekleşse aynı kişiler arasında göz göre göre adamın yanında diğer suçlu kim olacak ya da ihmal nasıl tespit edilecek.

18
0
yanıtYanıtla
msg:

kızlaaar kızlaaar sizi gerçekten seven değer veren kişilerle beraber olun, güzle sözler söyleyip sizi kandıranlarla değil.

14
0
yanıtYanıtla
YAKUP:

bu ne ucube bir ülke böyle

12
2
yanıtYanıtla
Ya:

Yav sev ya terk et

yanıt1
yanıt15
Adınızı Yazın:

adamın ailesi para teklif etmiştir şikayetçi olmaması için. kız da kabul etmiştir. hayatı 3-5 kuruşluk yaşarsan değerin de 3 kuruşluk olur. yazıkkk. böyle adamlar için şikayetçi olunmasa bile adalet gerekli cezayı vermeli aleme ibret olsun diye. ama nerde bizde o adalet.

12
1
yanıtYanıtla
adını yazan:

aile böyle bır teklıfte bulunması mumkun degıl kaldıkı kızın aılesı varlıklı bı aıle kız kendısı şıkayetcı olmadı

yanıt1
yanıt2
ADINIZI YAZIN:

Şikayetci olsan 3 yıl yatar cıkar kesin cinayet. Şikayetci olmasa bir şansı var. . .

yanıt1
yanıt0
mirkan:

içmeselerdi adamla ne alakası var kız sanki sütden çıkmış akkaşık düzgün birini bulaydı

yanıt0
yanıt0
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title