TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tüfenkci: Ülkede terör istemiyoruz

AK Parti Mardin Artuklu İlçe Başkanlığı Murat Bayar’a teslim. Deneyimleri ile Mardin sevdalısı ve AK Parti ilk kurucularından olan Murat BayarAK Parti Artuklu İlçe Teşkilatı 2. Olağan Kongresi’nde tek liste ile seçildi

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 07:57
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Tüfenkci: Ülkede terör istemiyoruz

ADNAN AVUKA/MARDİN

AK Parti Artuklu İlçe Teşkilatı 2. Olağan Kongresi gerçekleşti. Kongreye Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Milletvekili Orhan Miroğlu, AK Parti MKYK Üyesi, Siyasi ve Hukuki işler başkan yardımcısı Zeynep Alkış, AK Parti İl Başkanı Nihat Eri ve binlerce partili katılımıyla gerçekleştirildi. Kongrede açılış konuşmasını yapan AK Parti Artuklu İlçe Başkanı Murat Bayar, “Bugünkü kongrede Türkü’yle, Kürdü’yle, Arap’ıyla, Süryani’siyle hepimiz Mardin’i oluşturuyoruz. Hep birlikte Mardin’iniz, Türkiye’yiz. AK Parti’mizin Mardin’in ilk kurucularından biri olmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum” dedi.

MARDİNİ KAZANACAĞIZ

AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, “Bugünkü heyecana ve tabloya baktığımda 2019 seçimlerinin nasıl gelişeceğini görebiliyorum. Şu gördüğüm tablo ve sizleri karşımda gördükten sonra içim o kadar rahattır ki bunu sizlere anlatmak mümkün değildir çünkü 2019 seçimlerinde Mardin’i kazanacağız” diye konuştu. AK Parti Milletvekili ve TBMM İdare Başkanı Ceyda Bölünmez Çankırı, yaptığı kısa konuşmasında hükümetin Afrin için yaptığı girişim ve teröre karşı yaptığı operasyonlarda büyük başarı elde ederek bu operasyonlar sonuna kadar devam edecektir.herkes huzur ve güven içinde yaşayabileceği bir ortam için sonuna kadar devam edecektir.

İNLERİNE GİRDİK

Olağan Kongrede yaptığı konuşmada, sevginin, kardeşliğin ve barışın şehri Mardin’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana Hakk’ın ve halkın dışında hiçbir gücü tanımadığını belirterek, hukukun, demokrasinin, birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin temini, istikrarın, istikbalin, değişimin, dönüşümün, özgürlüğün partisi olduğunu söyledi. Türkiye’yi tehdit eden yurt içinde ve dışındaki bütün terör örgütlerini bertaraf edeceklerini vurgulayan Bakan Tüfenkci, “O gün çukur siyasetini destekleyenler bugün bölgedeki gelişmelere, Afrin’deki gelişmelere bakarak yine aynı kafayla yollarına devam ediyorlar. Biz o gün şunu demiştik: ‘Türkiye’yi çukur siyasetine mahkum edenler, esnafımızı bir ekmeğe mahkum edenler, halkımızı sokağa çıkmaya pişman edenlerden hesap soracağız.’ dedik ve sormaya başladık. İnlerine girmeye başladık. Dağları da sokakları da o hainlere, terör örgütlerine dar ettik, etmeye de devam edeceğiz. Bu, hem yurt içinde hem yurt dışında. İster Kandil’de ister Afrin’de isterse Cudi’de yuvalansınlar. Biz onların inlerine girdik, gireceğiz ta ki bu ülkede olan emellerine son verene kadar. Biz bu ülkede terör istemiyoruz. Barış, birlik ve beraberlik istiyoruz” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.