TÜBİTAK PROJE YARIŞMASINA NENE HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

Tarih : 2017-03-24 / Kategori : Eğitim

TÜBİTAK PROJE YARIŞMASINA  NENE HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

           Erzurum ilinde yapılacak olan  TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projesi Yarışmasına Nene Hatun mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri katılacak.

 

  Yarışma kapsamında Iğdır  Nene Hatun mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Erzurum  Bölgesinde sergiye çağrılan tek  proje olduğunu  ifade eden okul müdürü Cahit Sevindik, “TÜBİTAK tarafından gerçekleştirilen projelerin içeriği tamamen topluma yönelik çalışmalardır. 
    Okulumuzda öğrencilerimiz öğretmenleri ile el ele vererek proje yapmışlardır. Iğdır’ı tek bizim projenin temsil etmesi bizi mutlu etmiştir.     
    Özverili çalışmaları ve araştırmaları neticesinde Erzurum’a gitmeye hak kazanan,öğrenci ve danışman öğretmenimizi  tebrik ediyorum, Iğdır’ımızı Erzurum ilinde en güzel şekilde temsil edeceğimize  inanıyorum.”dedi.
            Bilindiği gibi  Nene Hatun mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi TÜBİTAK 2017 Yılı Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Sergisine davet edilen tek okul oldu. Iğdır’da bulunan bütün liselerin birkaç eserle başvurduğu Tubitak yarışmasında Iğdır ilini Erzurum bölgede yalnızca Nene Hatun mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi   temsil etmeye hak kazandı. 
    Teknoloji tasarım öğretmeni Dilara Duran, öğrenciler Özlem Bal ve Fidan Oğuz dan oluşan  proje ekibi  Zihinsel engelli ve anaokulu öğrencilerinekukla ile İngilizce öğretiyor. 27 -29 mArt tarihinde  Erzurum’da yapılacak 48. Ortaöğretim Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışmasında Iğdır’ı temsil edecek .

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.