TTSO eleman yetiştiriyor - Son başvuru 29 Ocak

TTSO'da Dış Ticaret İstihbarat Elemanı kursu için başvurular başladı.

TTSO eleman yetiştiriyor - Son başvuru 29 Ocak

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından düzenlenen Dış Ticaret İstihbarat Elemanı Yetiştirme Programı'nın ikinci eğitim grubu için başvurular başladı. Son başvuru tarihinin 29 Ocak 2020 olduğu vurgulandı.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, ülkemizin dış ticaret potansiyelini geliştirmek için uzman kadroların yetiştirilmesini amaçlayan Dış Ticaret İstihbarat Elemanı Yetiştirme Programı kapsamında geçtiğimiz günlerde ilk grubun eğitimlerini tamamladığını belirterek, "Şimdi ikinci eğitim grubumuz için başvuruları almaya başladık. Kursiyerlerimiz dış ticaret, pazarlama, stratejik yönetim, dış ticaret istihbarat ve dış ticaret istihbarat simülasyonu başlıklarıyla eğitimler alacak. Ayrıca İngilizce yazışma dili eğitimi de verilecek. Programın amacı şehrimizdeki istihdamı ve girişimciliği canlandırmaktır. Bu eğitimdeki esas amacımız üniversiteden mezun olan gençlerimize bir taraftan Dış Ticaret İstihbarat Uzmanı olarak dünyaya ve dış ticarete kendilerini hazırlayacak şekilde eğitimler vermek ve buna bağlı olarak da işyerlerimizde istihdamlarını sağlamaktır" dedi.

Dış Ticaret İstihbarat Elemanı Yetiştirme Programına katılmak isteyenlerin 29 Ocak 2020 tarihine kadar aşağıdaki bağlantıda yer alan formu doldurmaları gerektiği ifade edildi.

Başvurular sonrasında yazılı sınav ve mülakatın TTSO'da gerçekleştirileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler