TSO’dan İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Bot Yardımı Yapıldığı açıklandı. Bir  çok TSO yönetiminin bu şekilde okul ve öğrenciyi teşhir ettiği ve kamuoyunda tepki toplayan reklam araçlı açıklaması bu kez Çaycuma’dan geldi.

Açıklama şöyle:

Çaycuma TSO tarafından 750 öğrenciye bot yardımı yapıldı.

Yardımlar Kasım ayı içinde Milli Eğitim Müdürlüğü’nce ilçemiz genelindeki tüm okullardan tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere birebir ulaştırıldı. Çaycuma TSO Başkanı Rifat Sarsık ve Genel Sekreter Alper Püren, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir ile Şehit Hasan Yağlı İlkokulu ve Gemiciler Ortaokulu’nu ziyaret ederek okul müdürlerine öğrencilere ulaştırılmak üzere hazırlanan botları teslim ettiler.

Çaycuma TSO Başkanı Rifat Sarsık yardımların dağıtımının ardından yaptığı açıklamada: “Her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin tespiti ve yardımların ulaştırılması konusunda titiz bir çalışma yaparak 750 öğrencimize kışı sıcak geçirmelerini sağlayacak botlar hediye ettik. Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Oda Meclisi ve Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızın çabası ile yaptığımız bu çalışma neticesinde ilçemizdeki tüm okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştık. Bu gibi çalışmalar öğrencilerin başarısını arttıracak desteklerdir ve Çaycuma TSO olarak eğitim yardımlarımızı her yıl yapmakla geleneksel hale getirdik. ” dedi