Anahtar Kelimeler: yılık toplantısı

TSO´dan yılık ilk toplantısı

TSO´dan yılık ilk toplantısı

TSO´dan yılık ilk toplantısı

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasının 2020 yılı ilk meclis toplantısı Derya Alabalık Restoranda gerçekleşti. Toplantıda Silah İhtisas OSB´de kurulan şirket ile ilgili meclis üyelerine bilgi verildi.

TOPLANTI YAPTILAR

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Ocak ayı Meclis Toplantısı Ömer Akçelik Başkanlığı´nda Derya Alabalık Restoranda gerçekleştirildi. Aralık ayı mizanı ve bütçe gelir-gider raporunun görüşüldüğü toplantıda 2019 yılı kesin mizanı, bilançosu ve gelir gider tabloları da görüşüldü. Toplantıda ayrıca oda eksper ve bilirkişi isimleri, 2019 fiili gelir dökümün ve gelen yazılar da görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

AÇIKLAMALAR OLDU

Gündemdeki konuların görüşülerek oylanmasının ardından, bir süredir kurulumu ile ilgili çalışmaları devam eden savunma sanayi firması ile ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, işlemlerinin tamamlanarak şirketin resmen kurulduğunu söyledi. Şirket yapısı itibariyle şirket kurulumu için bakanlık onayı olması gerektiğini bu nedenle işlemlerin uzun sürdüğünü ifade eden Varlı, ilk aşamanın geçildiğini sırada arsa tahsis sürecinin olduğunu söyledi. Şirketin ortaklık yapısı hakkında da bilgi veren Varlı, TSO´nun büyük ortak olacağı şirketin çok ortaklı yüksek sermayeli yapısıyla şehrin ortak şirketi olacağını ifade etti.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli