Yerel seçimler öncesi AK Parti aday adaylığında adı geçen, MHP’den Belediye Başkanlığı için direkt adaylık  teklifi alan TSO Başkanı Şükrü Keskin, iddialara son noktayı koyarak bu dönem hiçbir siyasi partiden aday olmayacağını ve  sanayicilerin yanında olmaya devam edeceğini kaydetti.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi aday adaylığı sürecinde en çok konuşulan isimlerden birisi de TSO Başkanı Şükrü Keskin oldu.  TSO Başkanı olmasının ardından AK Parti İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Keskin’in önümüzdeki seçimlerde AK Parti’den aday olup olmayacağı konuşulurken, MHP’den adaylık teklifi aldığının öğrenilmesi üzerine kamuoyunda “Keskin, MHP’den mi aday olacak?” soruları gündeme geldi.

İddialar üzerine gazetemize açıklamalarda bulunan Keskin, bu dönem hiçbir partiden aday olmayı düşünmediğini, önümüzdeki süreçte ise Milletvekilliği veya Belediye Başkanlığı görevlerine talip olabileceğini söyleyerek açık kapı bıraktı. Bu süreçte TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile de görüştüğünü söyleyen Keskin, diğer yandan adaylığı konusunda; “seçimlerde teveccüh gösteren MHP yöneticilerine beni bu göreve uygun gördükleri için teşekkür ediyorum fakat gönlüm her zaman AK Parti’den yana olacak. Aday olursam da yine bu kutlu dava yolunda yürüyeceğim” dedi.

Siyasi bir adımı bu dönemin sonrasında düşünebileceğini kaydeden Keskin, bu dönemde TSO Başkanlığı görevinde kalarak sanayici ve esnaf üyelerinin yanında olarak verimli çalışmalar yapılması konusunda destek olmaya devam edeceğini ifade etti.

Editör: TE Bilişim