TSK'ya hadsiz mesaj: Ermenistan endişeli!

Erivan Devlet Üniversitesi Doğu Bilimleri Fakültesi Dekanı Türkolog Ruben Melkonyan, TSK'nın Suriye topraklarında düzenlediği operasyon çerçevesinde ileride atacağı adımların Suriye’deki Ermeni diasporası için doğrudan tehdit oluşturduğunu savundu ve böyle bir durumda yapacakları algı operasyonunun ipucunu verdi.

TSK'ya hadsiz mesaj: Ermenistan endişeli!
TSK'ya hadsiz mesaj: Ermenistan endişeli!
GİRİŞ 21.03.2018 22:46 GÜNCELLEME 21.03.2018 22:47
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

Gazetecilerle konuşan Ermeni akademisyen ve Türkolog Ruben Melkonyan, TSK'nın Suriye'nin kuzeyinde sürdürdüğü Zeytin Dalı operasyonu kapsamında hedef aldığı yerleşim merkezleri arasında Ermenilerin de yaşadığı Kamışlı kentinin yer aldığını ifade etti.

Melkonyan, "Aslına bakarsak sıra Kamışlı'ya gelirse orada TSK ile Ermeni diasporası karşı karşıya gelmiş olacak. Tarihte yaşananlar göz önünde bulundurulursa bu durumun yurttaşlarımız için neyle sonuçlanabileceğini kestirmek pek zor değil" ifadelerini kullanarak, kendince 1915 olaylarına gönderme yaptı.

YAPACAKLARI ALGI OPERASYONUNUN İPUCUNU VERDİ

Melkonyan böylece, olası bir operasyonda yapacakları kirli kampanyanın da işaretini vermiş oldu.

 

"ERDOĞAN'IN ANA HEDEFİ MUSUL"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Irak yetkilileriyle PKK'nın mevzilerinin bulunduğu Irak'ın kuzeyinde operasyon düzenleme konusunu ele aldığı görüşme sonrası yaptığı açıklamayı hatırlatan Melkonyan, Erdoğan'ın ana hedefinin Musul olduğunu öne sürdü.

YORUMLAR 89
  • Dünya barışı 6 yıl önce Şikayet Et
    Erivan endişeli olsa ne olur olmasa ne olur. Onlarda biliyor Türk askeri Kamışlıya girse ordaki PKK zulmüne uğrayan ermeniler Türk askerini bağırlarına basacak. Bizi kurtardınız diye. Bundan korkuyolar. Dünyaya açıklayamazlar
    Cevapla
  • çapraz ateş 6 yıl önce Şikayet Et
    Yaygaracı kafir Ermenistan sen daha tehdit neymiş görmedin kızılcık sopasını aldırma elimize
    Cevapla
  • Nürnberg 6 yıl önce Şikayet Et
    Kefereyi endiselendirmek müslüman Türk ordusunun varolus sebebidir..
    Cevapla
  • Aziz Altıntaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizim dinimizde olsun milletimiz olsun mazlumu her zaman korumuştur ama ermeniler her fırsatta hem zulüm yapmışlar hem soykırım yapmışlardır ama bu yaptıklarını bize yamamakta çok ustalar dünyadanda destek bulup şımarıyorlar
    Cevapla
  • pandir 6 yıl önce Şikayet Et
    Sizede sira gelecek pkk nin icinde ermeni teroristler de var onlari siz yonlendiriyorsunuz hele bekleyin yakin 10 senenin icinde sizide yok edecez
    Cevapla
  • çorumlu 6 yıl önce Şikayet Et
    ulan ermeniler ! afrin operasyonu Türk Ordusu için hafif ter atma antremanıydı. gerçek gücümüzü daha göstermedik. bence endişeli olmaya devam edin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma