Rektör Coşkun'a iade-i ziyaret

GÜNDEM 20.07.2017 - 14:46, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3224+ kez okundu.
 

Rektör Coşkun'a iade-i ziyaret

Giresun Valiliğine atandıktan sonra Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun'un tebrik ziyaretine gittiği Vali Harun Sarıfakıoğulları, Rektör Coşkun'a iade-i ziyaret gerçekleştirdi.
Güre Yerleşkesindeki Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Sarıfakıoğulları’nın bu göreve atanmasından dolayı memnuniyet duyduğu ifade eden Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Valiye başarı dileklerini iletti. Giresun Üniversitesi olarak Giresun Valiliği ile çeşitli alanlarda koordineli çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyleyen Rektör Coşkun, bundan sonra da bu çalışmaları devam ettirme gayreti içerisinde olacaklarını belirtti.  Ziyarette, Giresun’a gelmekten ve burada çalışıyor olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Vali Sarıfakıoğulları, görüşmenin devamında Rektörümüzle üniversitenin ve şehrin genel sorunları hakkında fikir alış-verişinde bulundu.
Giresun Valiliğine atandıktan sonra Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun'un tebrik ziyaretine gittiği Vali Harun Sarıfakıoğulları, Rektör Coşkun'a iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Güre Yerleşkesindeki Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Sarıfakıoğulları’nın bu göreve atanmasından dolayı memnuniyet duyduğu ifade eden Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Valiye başarı dileklerini iletti. Giresun Üniversitesi olarak Giresun Valiliği ile çeşitli alanlarda koordineli çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyleyen Rektör Coşkun, bundan sonra da bu çalışmaları devam ettirme gayreti içerisinde olacaklarını belirtti. 

Ziyarette, Giresun’a gelmekten ve burada çalışıyor olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Vali Sarıfakıoğulları, görüşmenin devamında Rektörümüzle üniversitenin ve şehrin genel sorunları hakkında fikir alış-verişinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.