"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TSK: 36 günde 32 şehit, 183 yaralı

24 Şubat 2018, Cumartesi 22:00
Türk Silâhlı Kuvvetleri (TSK) Afrin’e yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bugüne kadar 32 askerin vefat ettiğini, 183 askerin de yaralandığını duyurdu.

TSK, haftalık basın açıklamasını yayınladı. Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ile birlikte yürütülen Afrin harekâtı hakkında açıklamada şu özetle ifadeler yer aldı: Harekâtın başlangıcından itibaren Hava Kuvvetlerimize ait uçaklar tarafından PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütüne ait 782 hedef imha edilmiştir. Harekât kapsamında, şu ana kadar bölgeden elde edilen bilgilere göre; en az 1931 PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği tesbit edilmiştir. Terör örgütü mensupları ile girilen çatışmalarda Türk Silâhlı Kuvvetlerinden bugüne kadar 32 kahraman silâh arkadaşımız şehit olmuş, 183 kahraman silâh arkadaşımız yaralanmıştır. Hava harekâtı ve kara ateş destek vasıtaları ile desteklenen kara harekâtı planlandığı şekilde başarıyla devam etmektedir.

DHA

Okunma Sayısı: 1002
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı