CHP’den Elazığ’a yardım eli

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane il teşkilatı 24 Ocak tarihinde Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından harekete geçerek yardım kampanyası başlattı.

CHP’den Elazığ’a yardım eli

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane il teşkilatı 24 Ocak tarihinde Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından harekete geçerek yardım kampanyası başlattı.

CHP İl Başkanı Bedri Ağaç, ülkeyi derinden sarsan ve etkileyen, Elazığ ve Malatya'da can kayıplarına yol açan ve çevre illerde de hissedilen depremin ardından mağdur olan vatandaşların mağduriyetini gidermek adına tüm Türkiye’nin seferber olduğunu söyledi.

Türkiye’nin zor zamanlarda yardımlaşma anlamında gösterdiği bu özverinin umutlandırdığını ve daha güçlü olmalarını sağladığını ifade eden Ağaç, “Bu bağlamda bizlerde Cumhuriyet Halk Partisi Gümüşhane İl Örgütü olarak, depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak ve onlara yardımcı olmak adına partililerimiz tarafından toparlanan yardım malzemelerimizi Elazığ'a gönderiyoruz. Bu tür acıların tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirlerin acilen alınması gerekliliğini belirterek, Elazığ'da meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2020, 22:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER