TRİATLON TEPKİSİ

TRİATLON TEPKİSİ

15 Ağustos 2017 Salı 20:22
TRİATLON TEPKİSİ
27 yıldır Alanya’da başarı ile organize edilen Triatlon bu yıl bütçe yetersizliği nedeniyle iptal edilmişti. İptal kararına tepki gösteren Belediye Meclis Üyesi Kural, Başkan Yücel’in hem Avrupa Triatlon Birliği’ne hem de Türkiye Triatlon Federasyonu’na “Paranız yoksa biz verelim” dediğini açıklayarak turizm için bin bir emekle bugünlere getirilmiş uluslararası organizasyonlara çok ihtiyacımız olduğunu vurguladı
 
İKİ FEDERASYONA DA ÖNERİ
Avrupa Triatlon Birliği tarafından yapılan açıklamada Türkiye Triatlon Federasyonu’nun destek eksikliğinden dolayı, ETU Alanya Avrupa Kupası 2017’nin bu yıl iptal edildiği belirtilmişti. Uluslararası Dağ Bisikleti Şampiyonası'nın ardından ismi Alanya ile özdeşleşen "Triatlon" organizasyonunun da 27. yılında bütçe olmadığı gerekçesiyle iptal edilmesi Alanya'da şok etkisi yaptı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in bu iptal kararlarına karşı her iki federasyona da ilginç bir öneri götürdüğü ortaya çıktı. 
PARANIZ YOKSA BİZ VERELİM
CHP Alanya Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kural, Başkan Yücel'in iki federasyona da “Paranız yoksa biz verelim" dediğini açıkladı. Kural, “Turizm son iki yıldır can çekişirken ve turizm esnafı kan ağlarken, sektöre darbe üstüne darbe vuruluyor. Madem sorun sadece bütçe, o halde hodri meydan. Belediye Başkanı Sayın Adem Murat Yücel 'Paranız yoksa biz verelim' dedi. Federasyonun cevabını Alanya olarak merakla bekliyoruz. Turizm devam edecekse, bin bir emekle bugünlere getirilmiş uluslararası organizasyonlara çok ihtiyacımız var” dedi.
Son Güncelleme: 15.08.2017 20:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81