TRAP SKEET ATIŞLARINDA MÜSABAKA HEYECANI YAŞANDI

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2017 - 12:10, Güncelleme: 22.03.2017 - 12:10
 

TRAP SKEET ATIŞLARINDA MÜSABAKA HEYECANI YAŞANDI

Halit Paşa Avcılar ve Atıcılar Kulübü tarafından Manisa da Trap Skeet atışları düzenlendi. Trap skeet atışlarına Manisa’nın yanı sıra Balıkesir, İzmir ve Bursa gibi farklı bölgelerden katılan sporcular düzenlenen müsabaka da dereceye girenlere birinci ikincilere Tüfek, diğer dereceye giren sporculara kupa ve çeşitli hediyeler verildi.
HABER TURAN IŞIK Halit Paşa Avcılar ve Atıcılar Kulübü Başkanı Muharrem Kafadar tarafından ETV-Denge Gazetesi’ne yapılan açıklama da; “ Şuan kulübümüzde çalışmalarını sürdüren 120 atıcımız var. Manisa’nın yanı sıra İzmir, Balıkesir ve Bursa’dan da çalışmalar için gelen atıcılarımız var. Kendi kulübümüzde lisanslı olarak 30 sporcumuz var. Bu atıcılarımız Ankara, Eskişehir, Mersin gibi yerlerde resmi müsabakalara katılıyorlar. Bizim kulübümüze üye olmasa da Manisa’yı Turgutlu Bölgesi’nden Erdinç Kebapçı yurt dışı müsabakalarında gururlandırdı. Kulübümüzde lisans sahibi olan herkes avcılıkta yapabiliyor.” Dedi. “MÜSABAKALAR DÜZENLİYORUZ” Lisanslı atıcılar arasında müsabakalar düzenlediklerini belirten kulüp başkanı Muharrem Kafadar; “ Atıcılar arasında düzenlediğimiz yarışmalar sabahtan başlıyor ve akşamüstü 18’e kadar sürüyor. En yüksek müsabakayı yapan sporcumuz kupasını alıyor. Yılda bir kez düzenliyoruz bu müsabakaları ama talep olursa sponsorlarımızın desteği ile ikinci turnuvayı düzenliyoruz. Kulübümüzde 5 istasyonumuz var, burada dönüşümlü olarak atış yapılıyor.  A poligonunda yıldızlar, B poligonunda ise profesyonel ve süper atıcılar çalışmalarını sürdürüyorlar. Kendi kulübümüz de 6 kişi süper atıcı kategorisinde. Atıcılık ve avcılık konusuna ilgi duyan herkesi kulübümüze bekliyoruz.” Dedi. 12 YAŞINDAN BERİ BU SPORA GÖNÜL VEREN TEK KADIN SPORCU! “ ÖNCELER DE YADIRGANDIM” 12 yaşından beri köyde atış yapmaya başladığını belirten Aslıhan Baştürk; “ İlk başta çok yadırgandım, arkadaşlarım sen kızsın bunu yapamazsın dediler, zaten böyle dedikleri için köyde hep kendim atış çalıştım pek arkadaş edinmedim. 14 yaşımdayken lisanslı sporcu oldum. Türkiye ikinciliğim ve iki adet üçüncülüğüm var. Birçok bölge de yarışmalara katıldım. Şimdi’de Türkiye seçmelerine hazırlanmak için buradayım. İnşallah Trap skeet atışlarında milli takım barajını geçmek istiyorum. Milli takım seçmeleri için çok yoğun antreman yapmam gerekiyor, genel de Manisa ve İzmir’de antreman yapıyoruz. İlk zamanlar yarışmalarda olmam garipseniyordu şimdi aranılan insan olmasam da müsabakalar da beni gördüklerinde şaşırmıyorlar, benim hedefim Türkiye Milli takıma seçilmek ve Türkiye yi Avrupada temsil etmek.” Dedi.   
Halit Paşa Avcılar ve Atıcılar Kulübü tarafından Manisa da Trap Skeet atışları düzenlendi. Trap skeet atışlarına Manisa’nın yanı sıra Balıkesir, İzmir ve Bursa gibi farklı bölgelerden katılan sporcular düzenlenen müsabaka da dereceye girenlere birinci ikincilere Tüfek, diğer dereceye giren sporculara kupa ve çeşitli hediyeler verildi.
HABER
TURAN IŞIK

Halit Paşa Avcılar ve Atıcılar Kulübü Başkanı Muharrem Kafadar tarafından ETV-Denge Gazetesi’ne yapılan açıklama da; “ Şuan kulübümüzde çalışmalarını sürdüren 120 atıcımız var. Manisa’nın yanı sıra İzmir, Balıkesir ve Bursa’dan da çalışmalar için gelen atıcılarımız var. Kendi kulübümüzde lisanslı olarak 30 sporcumuz var. Bu atıcılarımız Ankara, Eskişehir, Mersin gibi yerlerde resmi müsabakalara katılıyorlar. Bizim kulübümüze üye olmasa da Manisa’yı Turgutlu Bölgesi’nden Erdinç Kebapçı yurt dışı müsabakalarında gururlandırdı. Kulübümüzde lisans sahibi olan herkes avcılıkta yapabiliyor.” Dedi.

“MÜSABAKALAR DÜZENLİYORUZ”
Lisanslı atıcılar arasında müsabakalar düzenlediklerini belirten kulüp başkanı Muharrem Kafadar; “ Atıcılar arasında düzenlediğimiz yarışmalar sabahtan başlıyor ve akşamüstü 18’e kadar sürüyor. En yüksek müsabakayı yapan sporcumuz kupasını alıyor. Yılda bir kez düzenliyoruz bu müsabakaları ama talep olursa sponsorlarımızın desteği ile ikinci turnuvayı düzenliyoruz. Kulübümüzde 5 istasyonumuz var, burada dönüşümlü olarak atış yapılıyor.  A poligonunda yıldızlar, B poligonunda ise profesyonel ve süper atıcılar çalışmalarını sürdürüyorlar. Kendi kulübümüz de 6 kişi süper atıcı kategorisinde. Atıcılık ve avcılık konusuna ilgi duyan herkesi kulübümüze bekliyoruz.” Dedi.


12 YAŞINDAN BERİ BU SPORA GÖNÜL VEREN TEK KADIN SPORCU!
“ ÖNCELER DE YADIRGANDIM”

12 yaşından beri köyde atış yapmaya başladığını belirten Aslıhan Baştürk; “ İlk başta çok yadırgandım, arkadaşlarım sen kızsın bunu yapamazsın dediler, zaten böyle dedikleri için köyde hep kendim atış çalıştım pek arkadaş edinmedim. 14 yaşımdayken lisanslı sporcu oldum. Türkiye ikinciliğim ve iki adet üçüncülüğüm var. Birçok bölge de yarışmalara katıldım. Şimdi’de Türkiye seçmelerine hazırlanmak için buradayım. İnşallah Trap skeet atışlarında milli takım barajını geçmek istiyorum. Milli takım seçmeleri için çok yoğun antreman yapmam gerekiyor, genel de Manisa ve İzmir’de antreman yapıyoruz. İlk zamanlar yarışmalarda olmam garipseniyordu şimdi aranılan insan olmasam da müsabakalar da beni gördüklerinde şaşırmıyorlar, benim hedefim Türkiye Milli takıma seçilmek ve Türkiye yi Avrupada temsil etmek.” Dedi. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.