Transferde Fabian Delph bombası! City'den...

23.06.2019 - 08:52 | Son Güncellenme: 23.06.2019 - 11:52

Transferde Fabian Delph bombası! City'den...

Devler Ligi’nde başarılı olmak için iyi bir kadro kurma çabalarını sürdüren Galatasaray’ın gündemine şimdi de Manchester City’nin orta sahası Fabian Delph girdi. Fabian Delph Galatasaray ile görüştü mü? Cimbom Fabian Delph'i mi transfer etmek istiyor? Transferde son detaylar...

Delph de transfere sıcak bakıyor

Geçen sezon İngiliz ekibinde fazla şans bulamayan 29 yaşındaki oyuncunun bu sezon daha fazla oynayabileceği bir takıma gitme fikrine sıcak baktığı belirtildi.

Delph, City'de kaç maçta oynadı?

Manchester City’de 20 maçta görev alan ve 1 asist yapan İngiliz defansif oyuncu, tekniği, güçlü fiziği ve kazanma hırsı ile ön plana çıkıyor.

Fatih Terim'in ikinci tercihi

İngiliz basını daha önce Sevilla’dan Ever Banega’yı satın almak için girişimlerde bulunan Galatasaray’ın, olumsuz yanıt alması nedeniyle Delph’le ilgilenmeye başladığını vurguladı.

Tecrübesinin takıma fayda sağlayacağı düşüncesi...

Teknik Direktör Fatih Terim, bu oyuncunun uluslararası tecrübesinin yüksek olmasının, Şampiyonlar Ligi’nde takıma katkısını artıracağına inanıyor.

Delph iki yönlü bir oyuncu

Oyunun iki yönünü de oynama yeteneği olan İngiliz oyuncu, savunmadaki agresifliğiyle de hatlar arasındaki bağlantının önemli bir aktörü olarak ön plana çıkıyor.

İlk 11'den kopmak istemiyor

Galatasaray, oyuncunun 15 milyon euroluk piyasa değeri yüzünden kiralama yoluna gidecek. Başka talipleri de olan Fabian Delph’in de Sarı-Kırmızılı takımın Şampiyonlar Ligi’nde oynaması nedeniyle, bu transfere sıcak baktığı iddia ediliyor.

Milli takım hedefi var

Yıldız oyuncu İngiltere Milli Takım Teknik Direktörü Gareth Southgate’in ilk 11’deki tercihi olmaya devam etmek ve bunun için sürekli forma giyebileceği bir takımda yer almak istiyor. (Akşam)

Senin için hazırladığımız haberler