SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Transfer taarruzuna devam

Transfer taarruzuna devam

10 Temmuz 2020 Cuma - 14:22




Ligde yaşanan şok kayıp, Trabzonspor'da transfer çalışmalarını daha da hızlandıracak. Önümüzdeki senenin planlarını çok önceden yapmaya başlayan Fırtına’nın radarında ilk olarak yerli isimler var. Hedef, bir an önce Serdar Dursun ve Hasan Hüseyin Acar’ı bitirmek.





Önümüzdeki sezondan itibaren yabancı sayısı kademeli düşeceği için Trabzonspor transferde yerlilere ağırlık verdi...Listede pek çok mevki için görüşülen yabancılar da var ancak ilk olarak talibi fazla olan Türkler’le anlaşma sağlanacak. Radardaki öncelikli hedefler forvet Serdar Dursun ve orta saha Hasan Hüseyin Acar. Almanya’da müthiş bir sezon geçiren ve Darmstadt formasıyla tam 19 gol atan Serdar için temaslar sıklaştı. 1 sene daha kontratı bulunmasına rağmen bonservisi yüksek olmayan yıldız forvet ile pek çok Süper Lig ekibi yakında ilgileniyor. Yönetim, yerli golcü konusunda yaşanan sıkıntıyı göz önünde bulundurarak Serdar’ı kaçırmak istemiyor.

Hasan devrede gelecekti

Hasan Hüseyin ise devre arasında Fırtına’nın kapısından dönmüştü. O süreçte kümede kalma mücadelesi veren Kayserispor’u bırakmak istemediğini söyleyen 25 yaşındaki orta saha, “Sezon sonu seve seve gelmeye hazırım” mesajı göndermişti. Beşiktaş maçında attığı 2 golle dikkatleri üzerine çeken Hasan’ın da kulübüyle 1 yıl kontratı kaldı.

Beğendim
6
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap