Loris Karius'tan transfer için ret; "Kalıyorum"

Almanya ve İngiltere'den gelen transfer tekliflerini geri çeviren ve Beşiktaş'ta kalmak istediğini belirten siyah beyazlı futbolcu Loris Karius, yönetici Umut Güner'e, "Ben kendimi şampiyonluk için hazırlıyorum" dedi.

Haber; Hürriyet
Sporx'e ücretsiz abone ol,ilk bilen sen ol!
Loris Karius'tan transfer için ret; 'Kalıyorum'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
16 Haziran 2019 10:04
Beşiktaş kalecisi Loris Karius, menajeri aracılığı ile Almanya ve İngiltere'den gelen transfer tekliflerini reddetti.

Siyah beyazlı takıma gelmesi için çok çaba gösteren transfer komitesinden Umut Güner ile bir telefon görüşmesi yapan Karius, "Beşiktaş taraftarına borcum var. Bir yere gitmeyi asla düşünmüyorum. Ben şampiyonluk için hazırlanıyorum. Tatilde de olsam, fizik olarak düşmemem gerekiyor. Daha iyi olmak için daha çok çalışmamız şart" diye konuştu.

"UZUN YILLAR KALMAK İSTERİM"

Siyah beyazlı kulüp ile 1 yıl daha kiralik sözleşmesi bulunan yıldız futbolcu, Güner'e "Mümkün olsa, bonservisimi de alsanız, ben uzun yıllar Beşiktaş'ta kalmak isterim" ifadelerini de kullandı.

Abdullah Avcı ile yeni döneme yeni bir enerji ile başlamaya hazır olduğunu söyleyen Karius'a teşekkür eden Umut Güner ise, "Yeni sezondaki hedeflerimize varmak için sana da önemli görev düşüyor. Sana inanıyor, güveniyoruz. Birlikte güzel günler yaşayacağız" dedi.

SEVGİLİSİ, İSTANBUL'A HAYRAN

Bu arada Alman model Sophia Thomalla, Beşiktaş'ta forma giyen erkek arkadaşı Loris Karius için yerleştiği İstanbul'a hayran kaldı.

Alman basınına konuşan Sophia, "Loris, maçlar ve antrenmanlar sebebiyle Almanya'ya zor gelebilir. Bu yüzden ben İstanbul'a yerleşme kararı aldım. Boğaz manzarası gerçekten muhteşem. Karius'un Beşiktaş'la 1 yıl daha mukavelesi bulunuyor. Önümüzdeki yıl da Türkiye'de kalmaya devam edeceğim" diye konuştu.

"TÜRKİYE ÇOK GÜZEL ÜLKE"

Sophia, "İçinde bulunduğumuz yaz aylarında Türkçe dersleri almaya başlamak istiyorum. Artık yarı Türk sayılırım. Türkiye gerçekten çok güzel bir ülke. Yemekler de harika. İstanbul'da gezilip görülecek ve vakit geçirilecek yerlerin sayısı fazla. Bu sebeple sıkılmıyorum. Karius'un Beşiktaş'la sözleşmesini tamamlamasının ardından ne yaparız bilmiyorum. Bu sorunun yanıtını önümüzdeki yıl alacağız" yorumunda bulundu.



Tümü
 Reklam