Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 25 Temmuz 2017, Salı 09:24 tarihinde eklendi. 784 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TRAKYAKA’dan eğitim desteği

Lüleburgaz Belediyesi tarafından hazırlanan "Yenilikçi Girişimcilik Alanında Belediyecilik Hizmetlerinde Kurumsal Kapasitenin Artırılması ve Eğiticinin Eğitimi" isimli proje 2017 yılı Teknik Destek Programı kapsamında Trakya Kalkınma Ajansı'ndan (TRAKYAKA) destek almaya hak kazandı.
TRAKYAKA’dan eğitim desteği

TRAKYAKA merkez binasında gerçekleşen imza töreni öncesi proje hakkında bilgi alan Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, projenin hayırlara vesile olmasını diledi.

Şahin, konuşmasının devamında şunlara değindi:

"Daha önce de Lüleburgaz Belediyesi'nin hazırladığı birçok projeye destek verdik. Girişimcilikte yeniliğin oluşturulabilmesi için 3 temel unsur vardır. Bunlar, altyapı, sermaye ve girişimcilik kapasitesidir. Ajans olarak bölgemizde girişimcilik ekosistemin gelişmesi ve kurumlarda girişimcilik kapasitesini artırmak 2023 hedeflerimizden bir tanesi. Lüleburgaz Belediyesi'nde girişimcilik kapasitesini artırmayı hedefleyen böyle anlamlı bir projeye destek vermekten mutluluk duyuyoruz."

Trakya Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle çok güzel bir projeye imza attıklarını belirten Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak ise proje sayesinde girişimcilikle ilgili olarak ilçede ve kurumda oluşturdukları farkındalığın daha da artacağını vurguladı.

Hayata geçirilecek proje ile "Ön Kuluçka Merkezi"nde yenilikçi girişimcilik konusunda belediyenin farklı birimlerinde görev yapan ve farklı disiplinlerden yetişmiş 12 kişilik bir ekibe eğitim verilmesi hedefleniyor.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek