25 Nisan 2024 Perşembe   

TRAKYAGÜCÜ ŞAMPİYONLUĞA YAKIN

TRAKYAGÜCÜ ŞAMPİYONLUĞA  YAKIN
 

Türkiye Veteranlar Ligi’nde mücadele eden Bayrampaşa Trakyagücü bu sezon grubunda liderliğini sürdürürken, bu haftaki maçını kazandığı takdirde grup şampiyonluğunu garantileyecek.
Geçen yıl ilk kez düzenlenen Türkiye Veteranlar Ligi’nde Türkiye ikincisi olarak büyük başarı elde eden sarı-siyahlılar, bu sezon Marmara Avrupa B Grubu’nda oynadığı 12 maçta 10 galibiyet ve 2 beraberlik alarak en yakın rakibinin 4 puan önünde yer alırken, liderliği yine kimseye kaptırmadı.
Bayrampaşa Trakyagücü, 8 takımın mücadele ettiği ligde sezonun 13. hafta maçında Avcılar 1903 Spor ile karşı karşıya gelecek.
İki takım arasında 19 Ocak Pazar günü İBB Bayrampaşa Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 19.30’da başlayacak.
Bayrampaşa Trakyagücü rakibini mağlup ettiği takdirde Marmara Avrupa B Grubu şampiyonluğunu ilan edecek ve Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanacak.
Çift devreli lig usulü oynanacak maçlar sonunda 6 grupta ilk 2 sırayı alan takımlar Nisan ayında Antalya’da düzenlenecek Türkiye Veteranlar Ligi finallerine katılmaya hak kazanacak.

KADİR GÜÇLÜ: TÜM BAYRAMPAŞALILAR’I ŞAMPİYOLUK MAÇIMIZA BEKLİYORUZ
Bayrampaşa Trakyagücü Teknik Direktörü Kadir Güçlü, Avcılar 1903 Spor maçına tüm Bayrampaşalı futbolseverleri davet ederek, “Şampiyonluk yolunda en yakın rakibinin 4 puan önünde liderliğini takımımızın ligin 13. haftasında Avcılar 1903 Spor galibiyetiyle kapatacağımıza inancımız tam. Bayrampaşalı sporseverleri de Pazar günü takımımıza destek olmaya davet ediyoruz. Gelin Bayrampaşa’nın takımı Trakyagücü’nü destekleyin. Geçen yıl ilk kez katıldığımız Türkiye Veteranlar Ligi şampiyonluğunu uzatmada yediğimiz golle kaçırmıştık. Bu sezon daha da güçlenen takımımız inşallah sezon sonunda şampiyonluğu bu kez Bayrampaşa’ya getirecektir” ifadelerini kullandı.

 

Tarih: 16 Ocak 2020 Perşembe    Hit: 2422

Fotoğraflar
  • #
  • #
  • #
Henüz yourm yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol