1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Traktörle Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı
Traktörle Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı

Traktörle Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı

Kars’ta akşam saatlerinde traktör ve otomobilin karıştığı kazada 6 kişi yaralanırken, can kaybının yaşanmaması sevindirdi.

A+A-

Edinilen bilgilere göre Subatan Yolu üzerinde meydana gelen kazada Saadet Durman hakimiyetindeki 36 FC 493 plakalı traktör ve Mehmet Aydın’ın hakimiyetindeki 36 AT 235 plakalı otomobilin çarpıştı. Kaza; akşam saat 21:40 sıralarında meydana geldi.

Çarpışmanın etkisiyle traktör devrilirken, kazaya karışan diğer araçta da ciddi maddi hasar meydana geldi. Kaza sonrası sağlık ekipleri ve polis ekipleri kısa süre içerisinde olay yerine ulaştı. Kaza sebebiyle yolun gidiş istikameti araç trafiğine kapatıldı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından otomobil içerisinde bulunan sürücü Mehmet Aydın, Ayten Koç, Fetullah Koç ve traktör içerisinde bulunan sürücü Saadet Durman, Yakup Oğul ve Vedat Oğul araç içerisinden çıkarıldı. Yaralanan 6 kişi ambulanslarla Kars Harakani Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan hasar gören otomobil ve traktör ise olay yerine gelen çekiciler ile yoldan kaldırıldıktan sonra, karayolları ekiplerinin yol temizliği yapmasıyla trafiğe geçici süreyle kapanan yol araç trafiğine tekrar açıldı.

Olayla ilgili olarak güvenlik güçlerince soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.