Haberler

Trafikte dehşet anları! Tartıştığı kişiyi elinde bıçakla böyle kovaladı

Güncelleme:

Nerede yaşandığı belli olmayan olayda gözü dönmüş bir adamın trafikte tartıştığı kişiyi elinde bıçakla kovaladığı anlar cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Sonar Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı tarafından sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde, bir adamın trafikte tartıştığı bir kişiyi elinde bulunan bıçağı sallayarak kovaladığı görüldü. Kavgayı güçlükle ayıran Bayrakçı, "Mertliği bıçak sallamak sanıyor" notunu düştü.

Nerede yaşandığı belli olmayan olayda bir kişinin trafikte tartıştığı bir başka kişiyi elinde bulunan bıçakla kovaladığı görülüyor. Gözü dönmüş kişinin zaman zaman kovaladığı kişiye yumruk attığı da görüldü. Yaşanılan olaya o sırada yoldan geçmekte olan Sonar Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı müdahale etti. Bayrakçı'nın ikna çabaları karşısında tarafların bir süre sonra ayrılarak yollarına devam ettiği öğrenildi.

"MERTLİĞİ BIÇAK SALLAMAK SANIYOR"

Kavgayı sosyal medya hesabından paylaşan Bayrakçı, "Eli bıçaklı, beli silahlı adamla uğraşmak da zor, kavgasını ayırmak da zor. Mertliği bıçak sallamak sanıyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Hakan Bayrakçı Sonar 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

Yazık:

Delikanlı ya bir gun başka bir delikanlıya da aynısını yapar o da silah cikarir flim kopar

8
1
yanıtYanıtla
TURK:

artık bu tür haberlerdeki vahşi insanlara kızmıyorum. az da ols bazen haklı oldukları konular var. tartışma neden çıktı. adamı dövmeye iki kişi geliyo adamda bıçağını çekiyo. biri tırsıp alttan almaya başlıyo diğeride geri çekiliyo. şimdi o adamda bıçak olmasaydı evire çevire döverlerdi. bıçağa ve silaha asla karşı değilim. hatta daha yaygınlaşmasını diliyorum. trafikte araçtan sopayla inmeye devam edin siz. bundan sonra namlu göreceksiniz. insan olmasını öğrenecek barbar coğrafya

3
6
yanıtYanıtla
aynn:

keşke türk olmasaymışsın. enazından adını degiştirseydin. . . ekranda görüldügü üzre senden çok varr yazııkkk. . . . GÜZEL ÜLKEME. . .

yanıt0
yanıt0
kartal:

senin gözler bozuk galiba

yanıt0
yanıt0
Adanalı:

Bu Tosbaya Makinenin Namlusunu Gösterdinmi 180 Beygir Olur Topuklar

3
3
yanıtYanıtla
Biri:

Bunun tek sebebi o eli bicakli adamin egitilememis oldugu. Bunlara saban vurup tarlaya verceksin. En azindan boyle faydalanabilirsin.

4
1
yanıtYanıtla
ali:

Şimdi o adamda da tabanca olsa, tutsa çekse vursa seni. Kavga edecek cesaretiniz yok yapmayın işte. Silahla bıçakla yapılan kavga korkaklıktır. 10 yaşındaki çocuğun elinede versen o da etkisiz hale getirir 3-4 kişiyi.

5
0
yanıtYanıtla
rasim.:

Nerde yaşanacak ya kayseri yada sivasta eğer yaşanan yerler oralar değilse elinde bıçak olan yobaz o illerdendir.

3
1
yanıtYanıtla
Rasimin annesi:

Rasim koş eve evladım napıyon burda sana demedim mi ekmeğin para üstünü çarçur etme seni fırıldak,sıpa

yanıt0
yanıt0
Sümbüllü:

İlk sallaması da değil kullanımına bakarsanız katil bu herif

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title