TRAFİK TESCİL EKİPLERİ İŞ BAŞINDAYDI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.08.2016 - 10:59, Güncelleme: 25.08.2016 - 10:59
 

TRAFİK TESCİL EKİPLERİ İŞ BAŞINDAYDI

Manisa’da Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından dün akşam uygulama yapıldı.
Turan Işık: Manisa’nın çeşitli noktalarında koğuşlanan trafik tescil denetleme ekipleri motosiklet ve egzoz üzerinde denetlemeler gerçekleştirdi.  Dün akşam Manisa’da Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan denetleme de 50 araç ve motosikletler kontrol edildi. 20 motosiklete ceza uygulandı. 3 motosiklet ve 2 araç ise yapılan denetimlerde trafikten men edildi.  
Manisa’da Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından dün akşam uygulama yapıldı.
Turan Işık: Manisa’nın çeşitli noktalarında koğuşlanan trafik tescil denetleme ekipleri motosiklet ve egzoz üzerinde denetlemeler gerçekleştirdi.
 Dün akşam Manisa’da Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan denetleme de 50 araç ve motosikletler kontrol edildi. 20 motosiklete ceza uygulandı. 3 motosiklet ve 2 araç ise yapılan denetimlerde trafikten men edildi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.