Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Genç Gözyalarıyla Toprağa Verildi

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Genç Gözyalarıyla Toprağa Verildi

Ambulans helikopterle sevk edildiği Samsun'da yaşamını yitiren 14 yaşındaki Sinan Sarıçoban'ın cenazesi Boyabat ilçesi Sefaköy Mahallesi mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Karacaören köyü mevkisinde yolun karşısına geçmek istediği sırada Mustafa Ç.'nin kullandığı 55 DD 443 otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan Sinan Sarıçoban (14), Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalenin ardından ambulans helikopterle sevk edildiği Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. 

Yakınları tarafından hastane morgundan alınan Sarıçoban'ın cenazesi, Karacaören köyü Sefa Mahallesi'ndeki cami avlusuna getirildi. Öğle namazına müteakiben  kılınan cenaze namazı sonrasında tabutu omuzlara alınarak köy mezarlığına götürülen Sinan Sarıçoban gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi. Uzaktan ve yakından çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze törenine Belediye Başkanı Şefik Çakıcı da katılarak taziyelerde bulunup, cenaze namazını kıldı.

Cenaze töreninde Merhum Sinan Sarıçoba'ın annesi ve yakınları baygınlık geçirerek fenalaştılar. Köye gelen 112 Acil Sağlık ekipleri baygınlık geçiren Sarıçoban'ın yakınlarına müdahale edip ambulans içinde bir süre gözetim altına aldılar.

Boyabat Sesi Gazetesi ailesi olarak Merhum Sinan Sarıçoban'a Allahtan rahmet, acılı aileye başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2019, 22:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Süleyman ergül
Süleyman ergül - 5 yıl Önce

Memleketimin başı sagolsun sayın başkanımada teşekkürler

SIRADAKİ HABER

banner115