TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trafik ışıkları boşa çalışıyor

Yeşildere Caddesi’ni Gaziler Caddesi’ne bağlayan yolda yapılan altyapı çalışmaları bitince, yerine açılan alternatif yol boş kaldı. Yol üzerinde bulunan trafik ışıkları ise yaklaşık 2 aydır boşa çalışıyor

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2018 07:22
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Trafik ışıkları boşa çalışıyor

YUSUF ÇAĞIRTEKİN-ÖZEL HABER

İzmir Büyükşehir Belediyesinin Yeşildere Caddesi’nde başlattığı altyapı çalışmaları bitti fakat ardından bıraktığı tartışmalar devam ediyor. Yeşildere Caddesi’ni Gaziler Caddesi’ne bağlayan yolda yaklaşık 2 ay önce alt yapı çalışması yapan belediye ekipleri, yolun hemen yan tarafında bulunan alana alternatif bir yol açmış ve Gaziler Caddesi’ne girmek isteyen sürücüleri bu yola yönlendirmişti. Altyapı çalışmalarının sona ermesinin ardından trafiğin tekrar eski güzergaha kaydırılmasının ardından, boşta kalan yolda ise yerleştirilen trafik ışıklarının yaklaşık 2 aydır boşa çalıştığı dikkatlerden kaçmadı. Belediye ekiplerinin çalışmaların ardından yola asfalt dökmemesi de tartışma konusu olurken, vatandaşların bu duruma tepkisi “Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu” şeklinde oldu.

“TOZDAN BIKTIK!”

Çalışmaların bitmesinin ardından açılan alternatif yolun artık kullanılmadığını ifade eden vatandaşlar, yoldaki trafik ışığının aylardır boşa yandığını söyledi. Bu duruma anlam veremediklerini de söyleyen bölgedeki vatandaşlar, açılan yolun akıbetini merak ettiklerini ifade etti. Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediyesinin çalışma ekiplerinin yoldaki altyapı çalışmalarını bitirmesinin ardından asfalt dökmeden bırakıp gittiğini söyleyen vatandaşlar, Araçların geçişi sırasında kalkan toz bulutlarından bunaldıklarını söyledi. Ekiplerin sorumsuzca davrandığını iddia eden Mahmut Yeniay isimli vatandaş, “Çalışmayı bitirdiniz bari asfaltta atın. Araçlar geçince sürekli bir toz bulutu oluşuyor. Tozdan bıktık artık! Bu belediyeyi anlamak mümkün değil” diye konuştu.

“KEŞKE ÇALIŞMASALARDI”

İzmir Büyükşehir Belediyesinin altyapı çalışmalarını bitirmesinin ardından bölgeyi delik deşik bir vaziyette bıraktığını söyleyen bazı vatandaşların belediyeden yana oldukça dertli olduğu gözlendi. Caddenin eski halinin daha düzgü olduğunu söyleyen bir vatandaş, “Keşke çalışma yapmasalardı! Rezilliği görüyor musunuz? Alt yapı çalışması varken yan tarafa yol açtılar! Çalışma bitince trafik tekrar eski yola döndü. Orada bulunan trafik ışıkları aylardır boşa çalışıyor. Köprünün altında bulunan kaldırım taşlarını görüyorsunuz ne halde olduğunu. Bu ne perhiz, ne lahana turşusu! Ne anlamı var yaptıkları çalışmaların!” diyerek belediyeye ateş püskürdü.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.