Bayburt-Erzincan yolunu 15 dakika trafiğe kapatan 8 taksi şoförü Bayburt Üniversitesi Baberti Külliyesi ve Kredi Yurtlar Kurumu önündeki bozuk yollara dikkat çekti.  

Bozuk yollardan dolayı araçlarının hasar gördüğünü belirten taksiciler adına açıklama yapan Serdar Ertuğrul, "Bayburt Trabzon Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne bağlı, böyle bir rezillik yok, yollara bakın. Bayburt’u tanımayan insanlar buraya bakar mı? Böyle bir rezillik terbiyesizlik yok, biz demirin üstünde gidiyoruz, arkadaş gitti cantını kırdı. Şu canta bakın, bu memlekette sustukça kimsenin bakacağı yok, susmayacağız! 

Bundan sonra böyle, insanlık yapıyoruz ses etmiyoruz. Tayyip Erdoğan mı yapacak bu yolları" dedi. Olay yerine gelen polis ekipleri; taksicilerin taleplerini gerekli mercilere ilettiklerini ve vatandaşların mağdur olmaması için taksicilerden eyleme son vermelerini istedi. Bunun üzerine yol trafiğe açıldı.  

Zabıta Müdürü Haluk Akkoyunlu ve Bayburt karayolları yetkilisinin olay yerine gelerek çalışma başlatılacağını belirtmesine rağmen alanı terketmeyen taksiciler asfalt çalışması başlatılmasından sonra protestoyu bırakarak alandan ayrıldılar.  
 
Editör: TE Bilisim