Trabzon'un Ayşesi'nden bu ilçeye söz!

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Ayşe Sula Köseoğlu, çalışmalarını Akçaabat’ta sürdürdü Trabzon’un tek kadın milletvekili adalı olan AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Av. Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmalarını yürüttüğü Akçaabat’ta sevgi seli ile ka

Trabzon'un Ayşesi'nden bu ilçeye söz!
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Ayşe Sula Köseoğlu, çalışmalarını Akçaabat’ta sürdürdü
 
Trabzon’un tek kadın milletvekili adalı olan AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Av. Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmalarını yürüttüğü Akçaabat’ta sevgi seli ile karşılandı. Köseoğlu, “Akçaabat’ın bu desteğini asla unutmayacağım. Allah’ım nasip eder halkımız da görev verirse turizmin ve eğitimin yıldızı olmaya aday Akçaabat’ımızın bütün projelerinin takipçisi olacağım” dedi.
 
Köseoğlu, Akçaabat’taki seçim çalışmalarını kapsamında Yenimahalle esnafını ziyaret ettikten sonra Ağaçlı Mahallesi’ndeki vatandaşlarla buluştu. Köseoğlu’na Akçaabat’taki seçim çalışmaları sırasında AK Parti İl Başkan Yardımcısı İrfan Çelik, Akçaabat Belediye Meclis Üyesi Ahmet Öztürk, Akçaabat SKM Başkanı Ahmet Aydıntepe ve teşkilat mensupları katıldı.
 
AKÇAABAT BÖLGENİN YILDIZI OLACAK
Köseoğlu, Akçaabat İmam Hatip Lisesi’nden mezun olduğunu belirterek,  “Akçaabat’ın benim gönlümde ayrı bir yeri vardır. Akçaabat İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldum. O yüzden ben kendimi Akçaabat’ın da Ayşe’si olarak görüyorum. Seçim çalışmaları sırasında gördüğüm sıcak ilgi ile bunun Akçaabat’ta karşılı olduğunu da gördüm. Allah’ım nasip eder, halkımız da görev verir bizi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gönderirse Akçaabat’ın verdiği desteği asla unutmayacağım. Turizmin ve eğitimin yıldızı olmaya aday Akçaabat’ımızın bütün projelerinin takipçisi olacağım” dedi.
 
Köseoğlu, Akçaabat’ı büyütecek önemli projelerin olduğunu da belirterek, “Yerel yönetimlerimizle birlikte Akçaabat için büyük önem taşıyan, ikinci devlet üniversitesi, Sivriburun- Hıdırnebi Güzergahı Turizm Projesi, Kentsel Dönüşüm Projesi, Spor Vadisi Projesi, Balıkçı Barınağının Modern Hale Getirilmesi ve köylerden mahalleye dönüşen mahallerimizin yollarının standart hale getirilmesi için bütün gücümüzü ortaya koyacağız” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler