Trabzonspor’un UEFA’daki dosyalarında yeni gelişme

Trabzonspor’un UEFA’da yer alan dosyaları ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Trabzonspor’un UEFA’daki dosyalarında yeni gelişme

Haber61 – Spor Servisi - Trabzonspor kulübünde bu sezon 3 değişik desendeki forma satışları toplamda 135 bin rakamına dayandı.

Şenol Güneş Spor Kompleksi içerisindeki 41 Bin kişilik Medicalpark stadyumu tribünleri için, satışa çıkarılan 33 bin kombinenin tamamı bugün itibari ile bitti. 5 Bin bilet içerideki her maç için o hafta içerisinde satışa çıkarılacak. 

Öte yandan Bordo mavili kulüpte bir sezon için Passolig kartı satışlarında taraftarların aldığı Passolig sayısı 17 Bin 465’e ulaştı. 

Diğer yandan Trabzonspor kulübünde ve ona bağlı yan şirketlerinde yurt içindeki mahkemelerde görülen 76 icra dosyasından 69 tanesi karşılıklı anlaşma ve ödemelerle kapatılarak temizlendi. Geriye kalan 7 dosyanın da yılsonuna kadar kapatılacağı öğrenildi. 

Ayrıca UEFA’da yabancı futbolcu, menajer, şirketler ve avukatlar ile devam eden dava dosyaları karşılıklı olarak maddi ve manevi görüşmeler ve anlaşmalar sonucunda kapatıldı. Bordo mavili kulübün UEFA nezdinde görüşmeleri devam eden 3 davadan alacaklı olarak davacı konumunda olduğu ve sonucunda bu davalardan olumlu karar çıkmasını beklediği öğrenildi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor