Trabzonspor'un golcüsü için flaş yorum: Boyu 1.95 ama...

Trabzonspor'un yeni golcüsü Alexander Sörloth için övgü dolu yorumlar bitmiyor.

Trabzonspor'un golcüsü için flaş yorum: Boyu 1.95 ama...

Kasımpaşa ile Trabzonspor yenişemedi. Süper Lig'in ilk haftasında Kasımpaşa'nın Trabzonspor'u konuk ettiği maç 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Trabzonspor'un golü Sörloth'tan gelirken Kasımpaşa'nın golü Aytaç'tan geldi.

Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan spor yazarı Ali Ece, Trabzonspor'un yeni transferi Sörloth hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Sörloth'tan övgüyle bahseden Ece, "Boy 1.95 ama yavaş bir oyuncu değil. Topu çok iyi sakladığı gibi topu alıp sürükleyebiliyor. Haftalar geçtikçe takım arkadaşlarıyla aynı futbol dilinden konuşmaya başlayacaklar" dedi!

Sörloth’un 4-4-2 oynayan trakımda daha fazla faydası olacağını belirten Ali Ece “Trabzonspor Sturidge’yi transfer ederse, Ekuban yerine Sturidge sağ tarafta Abdulkadir Ömür ile 4–4-1-1 yada 4-4-2 oynarsa Trabzonspor daha etkili olabilir. Sörloth’un indireceği veya yapacağı asistler tehlikeli olur. Boy 1.95 ama yavaş değil. Topu çok iyi sakladığı gibi, topu alıp peşinden savunmayı sürükleyebiliyor. Rakibi attığı çalımla ekarte edebiliyor, vücudunu çok iyi kullanıp arkadaşlarına alan açabiliyor. Haftalar geçtikçe takım arkadaşları ile aynı dili konuşmaya başlayacaklar. “ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor