Trabzonsporlu Futbolcu O Takımla Masaya Oturdu!

Bursaspor'da transferde ilginç gelişmeler yaşanıyor... Bir taraftan mali tabloyla boğuşan yeşil beyazlı yönetim diğer yandan da takımdan ayrılacak ve takıma katılacak isimler üzerinde gizliden gizliye görüşmeler yapıyor.  Başkan Ali Ay yönetimi, Teknik di

Trabzonsporlu Futbolcu O Takımla Masaya Oturdu!

Bursaspor'da transferde ilginç gelişmeler yaşanıyor... Bir taraftan mali tabloyla boğuşan yeşil beyazlı yönetim diğer yandan da takımdan ayrılacak ve takıma katılacak isimler üzerinde gizliden gizliye görüşmeler yapıyor. 

Başkan Ali Ay yönetimi, Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun da alınmasına onay verdiği Trabzonspor'un golcü oyuncusu Deniz Yılmaz'ı gizli bir şekilde Bursa'ya getirdi.

Bonservisini alacak

Eşi ve menajeriyle önceki gece Bursa'ya gelen ve yeşil beyazlı yönetimle pazarlık masasına oturan gurbetçi golcü dün Yenişehir Havaalanı'ndan Trabzon'a dönerken OLAY Spor'a yakalandı. Bursapor ile her konuda anlaşmaya vardığı öğrenilen 28 yaşındaki Deniz Yılmaz, bonservis sorununu çözmek için Trabzon'a gitti. 

Karadeniz ekibinden yaklaşık 2 milyon TL alacağı bulunan Deniz'in bonservisini alması durumunda Bursasporla 2,5 veya 3,5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. 

deniz-yilmaz-yenisehir-havaalaninda.jpg

Yıldızı Elazığ'da parladı

2012-2103 sezonunda Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam döneminde Özlüce Tesisleri'ne kadar gelen gurbetçi oyuncu menajerlerinin fazla komisyon istemesi nedeniyle yeşil beyazlı kulübe transferi gerçekleşmemişti. Bu sezon Trabzonspor'da fazla forma şansı bulamayan Deniz Yılmaz, ligde 4 maçta 193 dakika görev alırken, Türkiye Kupası'nda da 3 maçta 1 gol atma başarısı gösterdi. Türkiye'de Trabzonspor dışında Elazığspor forması giyen tecrübeli golcü Almanya'da da Mainz, Paderborn ve Bayern Münih'te oynamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor