Trabzonspor'dan öğretmen ve öğrencilere müjde!

Türkiye Basketbol Ligi Spor Toto Play Off 2. karşılaşmasında Darüşşafaka Doğuş'u ağırlayacak olan Trabzonspor Medical Park, öğretmen ve öğrencilere müjde verdi. Trabzonspor M. P. yaptığı açıklamayla kimlik kartlarıyla karşılaşmayı izlemeye gelen öğretmen

Trabzonspor'dan öğretmen ve öğrencilere müjde!
Türkiye Basketbol Ligi Spor Toto Play Off 2. karşılaşmasında Darüşşafaka Doğuş'u ağırlayacak olan Trabzonspor Medical Park, öğretmen ve öğrencilere müjde verdi.
 
Trabzonspor M. P. yaptığı açıklamayla kimlik kartlarıyla karşılaşmayı izlemeye gelen öğretmen ve öğrencilerin bedava salona girebileceğini bildirdi.
 
İşte o açıklama;
"Trabzonspor Basketbol Kulübü yönetim kurulunun almış olduğu karar ile Türkiye Basketbol Ligi Spor Toto Play Off 2. karşılaşması olan Trabzonspor Medical Park - Darüşşafaka Doğuş maçını tüm öğretmen ve öğrenciler kimlik kartlarını ibra ettirdikleri takdirde davetli olarak izleyebileceklerdir. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler