Trabzonspor’da onun dönemi sona mı eriyor?

Medical Park Trabzonspor Basketbol takımı yönetiminin yaptığı toplantıda önemli kararlar alındı.

Trabzonspor’da onun dönemi sona mı eriyor?
Haber61 Spor Servisi

Medical Park Trabzonspor Basketbol takımında sular durulmuyor. Basketbol takımı Yönetimi  Genel menejerlik görevini yürüten Nihat Mala ile yolları ayırmaya hazırlandığı öğrenildi

Trabzonspor Yönetiminin verdiği iftar yemeğinin ardından toplanana basketbol takımı yönetimi  yönetim kurulu toplantısında menejer Mala hakkında  "gitsin" kararı çıktı.

Takıma geldiği günden bugüne basketbol takımının istikrarsız görüntüsü gözlerden kaçmazken 5 Antrenör ve sayısız oyuncu ile kulüp harcamalarıyla başarıyı doğru oranda yürütemeyen basketbol takımında Nihat Mala’nın bileti yönetim tarafından kesilmek üzere.

Trabzon kanadından yönetime giren ve yıllarca Trabzon basketbolunun içinde olan bütün sorunları ve çözüm önerileriyle de basketbola yön veren Mehmet Alemdağ ve Muammer İyiterzi isimlerinin Nihat Mala yüzünden zor anlar yaşadıkları ve bu ikilinin sosyal medya üzerinden başkana yakın hesapların Mala aleyhinde kampanya başlatmaları ve gözlerden kaçmazken Alemdağ ve İyiterzi’ye yapılan eleştiriler birçok taraftardan tepki topladı.

Gelinen aşamada Mala ile yolların ayrılması büyük oranda kesinleşirken zaman kazanmak için basketbolla ilgili kararların bayram sonrasında verileceği yönünde açıklamalar gerçekleştirildi.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor