SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Nevzat Aydın faturayı Hüseyin Cimşir'e kesti

Trabzonspor'da Nevzat Aydın faturayı Hüseyin Cimşir'e kesti

10 Temmuz 2020 Cuma - 13:39




Trabzonspor kaçmak üzere olan şampiyonluğa ağlıyor. Kendi evinde Antalyaspor'la berabere kalarak 2 puan bırakan bordo-mavililer, lider Başakşehir'le arasındaki puan farkını da 4'e çıkmasına engel olamadı. Eski yöneticilerden Nevzat Aydın, sorumluluğu teknik direktör Hüseyin Cimşir'e yükledi...





Önceki akşam 2-2'lik Antalyaspor beraberliğinden sonra eski yönetici Nevzat Aydın, faturayı Hüseyin Cimşir'e kesti. Aydın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Trabzonspor yönetiminin teknik direktör tercihleri, futbolda teknik direktörün o kadar da önemli olmadığını düşündüğünü gösteriyor. Bu bir görüştür, katılmam ve saygı duyarım. Ama bu sene çok yazık olacak gözüken" ifadelerini kullandı.

ÖNE GEÇTİĞİ MAÇLARDA 24 PUAN BIRAKTI

Trabzonspor bu sezon şampiyonluğu kaybederse, öne geçtiği maçlarında en fazla puan kaybeden takım oldu. Bordo-mavililer bu şekilde toplam 24 puan bıraktı. Süper Lig'de çıktığı son 7 iç saha maçının 5'inde rakip filelere en az 2'şer gol gönderen ve puan kaybetmeyen Trabzonspor, son 3  karşılaşmada toplam 4 gol atıp 6 puan bıraktı.

BURAK YILMAZ'DAN SONRA JOSE SOSA

Bu sezon Süper Lig'deki 8'inci golünü Antalyaspor filelerine gönderen Jose Sosa, kariyerinde en fazla gol attığı sezona ulaştı. Arjantinli kaptan, Şubat 2012'de Burak Yılmaz'ın Gaziantepspor maçında 2 penaltı golü bulmasından bu yana Süper Lig'de ilk kez bir maçta 2 penaltı golü atan isim oldu.


STADI İLK TERKEDEN NDIAYE OLDU

Trabzonspor'un kendi sahasında Antalyaspor ile 2-2 berabere kalması sonrası şampiyonluk mucizelere kadı. Bordo-mavililerde stadyumdan ilk olarak kulüpten verilen araçla Badou Ndiaye ayrıldı. Ardından da Nwakaeme, Manoel, Sörloth ve Ekuban takımdan önce stadı terketti.

TRABZONSPOR YÖNETİMİYLE ANTALYASPORLU FUTBOLCULAR GERİLDİ

Önceki akşam Trabzonspor'un kazandığı ikinci penaltıyı VAR için bekleten hakem Halil Umut Meler'e bordo-mavili yönetimden ''Pozisyon penaltı'' şeklinde itirazlar gelince Antalyaspor kulübesinden sert tepki geldi. Antalyasporlu bazı futbolcular Trabzonspor yöneticilerinin bulunduğu bölüme çıkmaya çalıştı. Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Antalyasporlu futbolcuları yerlerine dönmesi konusunda uyardı. Güvenlik güçleri olayların büyümesini engelledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap