Yağ aldırma ameliyatı oldu! Hayatını...

İzmir'de özel bir tıp merkezinde yağ aldırma ameliyatı sonrası M.K hayatını kaybetti.

Yağ aldırma ameliyatı oldu! Hayatını...

İzmir'de özel bir tıp merkezinde liposuction (yağ aldırma) ameliyatı sonrasında yaşamını yitiren M.K. ile ilgili soruşturma devam ederken, M.K.'nin ameliyatını yapan plastik cerrah E.D.'ye İstanbul'da düzenlenen bir ödül töreninde, "Yılın En İyi Plastik Cerrahı" ödülü verilmesi acılı aileyi isyan ettirdi.
Yeni Asır gazetesinden Fatih Şendil'in haberine göre, ailenin avukatı Esen Ner Ezgi, "Bu tam bir skandal. Ailesi bu ödüle isyan ediyor, ödülü veren firma ile görüşeceğiz. Kurtulan'ın ölümünden haberleri yok galiba" dedi.

Öldüren estetik olayı Balçova'da geçtiğimiz Ağustos ayında yaşanmıştı. Avukat Ezgi, "Tıp Merkezi'ni görünce beynimden vuruldum. Bu merkezde nasıl ameliyat yapılır, yoğun bakım ünitesi yok. Bu ameliyat sonrası ölen M.K.'nin ölümünü neden Savcılığa ve polise bile bildirmemişler" demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Şehirler