Trabzonspor'a Brezilyalı stoper

09.08.2020 - 23:39 | Son Güncellenme: 09.08.2020 - 23:47

Trabzonspor son dakika haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, savunmayı güçlendirmek için arayışlarına devam ediyor. Peki, bordo-mavili takım hangi oyuncuyu transfer listesine aldı? İşte detaylar...

Trabzonspor'a Brezilyalı stoper

İsa KETHÜDA - DIŞ HABER

Brezilya Serie A Ligi ekiplerinden Fluminense forması giyen stoper Marcilio Florencio Mota Filho (Nino), Trabzonspor'a önerildi.

Nino, Trabzonspor'a önerildi

Lance.com sitesinde yer alan habere göre; Fluminense takımında forma giyen Marcilio Florencio Mota Filho'nun (Nino) temsilcisi tarafından Trabzonspor'a önerildiği bordo-mavili takımın da bu öneriye sıcak baktığı ifade edildi. 

Trabzonspor teklif yapmayı düşünüyor

Haberde, Karadeniz temsilcisinin önümüzdeki günlerde 23 yaşındaki savunma oyuncusu için bir teklifte bulunabileceği belirtildi.

2 ila 3 milyon Euro arası...

Ayrıca, Trabzonspor'un oyuncuyu kadrosuna katmak için 2 ila 3 milyon Euro arası bir bonservis bedeli ödemesi gerektiği kaydedildi.

Resmi teklif yok...

Sonuç olarak Trabzonspor tarafından Brezilya ekibine yapılmış resmi bir teklif yok, ancak önümüzdeki günlerde yapma ihtimali oldukça yüksek. 

Nino için Benfica devrede

Öte yandan oyuncunun ismi Portekiz Ligi ekiplerinden Benfica ile de anılıyor. Fluminense yönetimi Benfica yönetimi ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Sözleşmesi ne zaman sona eriyor?

Fluminense ile olan sözleşmesi 2022 yılına kadar devam eden Brezilyalı oyuncu bu sezon 4 karşılaşmada forma giydi. 

99 maç, 2 gol, 1 asist

Kariyerinde Criciuma ve Fluminense formaları giyen Nino, totalde 99 maça çıktı ve 2 gol 1 asist kaydetti. Ayrıca, Brezilya U23 formasıyla da 5 karşılaşmaya çıktı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler