SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da son dakika sıkıntısı!

Trabzonspor'da son dakika sıkıntısı!

04 Aralık 2019 Çarşamba - 15:39




Trabzonspor bu sezon son dakikalarda yediği gollerle 5 puan bıraktı. Trabzonspor ayrıca, ezeli rakiplerine karşı oynadığı son 9 maçın 4'ünde berabere kaldı. Bu beraberliklerin 3'ü son dakika yenilen goller nedeniyle oldu.





Trabzonspor'da son dakika sıkıntısı...Trabzonspor, Galatasaray maçında yediği son dakika golüyle 2 puan bırakırken bordo-mavililer bu sezon Gençlerbirliği ve Sivasspor maçlarında da aynı hayal karıklığını yaşadı.

Gençlerbirliği maçında 84’üncü dakikada yenilen golle maç 2-2 biterken 2 puan ve Sivasspor deplasmanında 1-1 giden maçın 90+6’ncı dakikasında yenilen golle kaybedilen 1 puan da eklenince bordo-mavililerin bu sezon son dakikalarda kaybettiği puan sayısı 5’e yükselmiş oluyor. 

Gündem ezeli rakiplerin 1 puana sevinmesi

Trabzonspor’da gündem ezeli rakiplerin kendilerinden aldıkları puanlar sonrasında yaşadığı sevinç... geçen yıl son saniyede Trabzonspor'a attıkları gol ile Kadıköy'de çılgınca beraberliğe sevinen Fenerbahçe'nin ardından, Pazar akşamı da Galatasaray son saniyede attığı golle Trabzonspor’dan 1 puan almanın sevincini Muslera’nın maçtan sonra üçlü çektirmesiyle kutladı.

Ünal Karaman ile 4 beraberliğin 3'ü son dakikada geldi


Ünal Karaman’la, Trabzonspor, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile oynadığı 9 Süper Lig maçının 8’ini kaybetmedi. 4’ünde galibiyet, 4’ünde beraberlik aldı. Sadece geçen sezon Galatasaray’a 3-1 kaybetti. Ancak Trabzonspor ezeli rakipleriyle berabere kaldığı 4 maçın 3’ünde galibiyeti 90’da kaçırdı.

Galatasaray 1-1 Nagatomo 90'

Beşiktaş 2-2 Pektemek 90+6'

Fenerbahçe 1-1 Valbuena 90+6'

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap