Trabzonspor'da Stopere 3 Aday

Hüseyin’in Sağ Stoperde Yeri Garanti. Trabzonspor Ona Uygun Bir Partner Arıyor. Epureanu Ve Campi Ön Planda. Awaziem İse Plasede.

Karadeniz Ekibi, Gelecek Yıl Şampiyon Olacak Kadroyu Kurmak İçin Kolları Sıvadı. Takımın Gençlerden Oluşan Yerli İskeletini Koruyan Bordomavili Yönetim, Tüm Parçaları Kusursuz Hale Getirmek İçin Nokta Atışı Transferler Gerçekleştirmek İstiyor. Savunma Hattını Güçlendirmeyi Hedefleyen Trabzonspor Gündemine 3 İsmi Aldı. Ünal Karaman'ın Listesindeki İsimlerden Epureanu Yıllardır Başakşehir Formasıyla Lige Damga Vurmuş Bir İsim. Hem Süper Lig'i Tanıması Hem De Sol Ayağıyla Çok İyi Oyun Kurması Sebebiyle En Çok İstenen Stoper. Ancak 32 Yaşındaki İsim İçin Başakşehir Yüksek Bonservis İstiyor.

Fırtına'nın Gündemindeki Bir Diğer İsim İse Awaziem. Geçen Sezonu Çaykur Rizespor'da Kiralık Olarak Geçiren Nijeryalı Stoperin Bonservisi Porto'da. Portekiz Ekibi 22 Yaşındaki Savunmacı İçin 3 Milyon Euro Bonservis Bedeli Belirledi. Trabzonspor'un Listesindeki Diğer İsim İse Gaston Campi. 28 Yaşında Arjantinli Stoperin En Önemli Özelliği Epureanu Gibi Sol Ayağını Kullanması. Hüseyin Türkmen'i Sağ Stoper Olarak Düşünen Ünal Karaman, Sola Da Başta Epureanu Ve Campi'yi İstiyor. Trabzonspor Bu 3 Futbolcudan Birini Renklerine Bağlayacak. İyi Teklif Gelirse Zargo Toure Veya Hosseini'den Biri Gidecek..

ayder-turizm-logo-koksal-071-080.png

Editör: TE Bilisim