Trabzonspor'da can sıkan belirsizlik

İç transferlerin resmiyete dökülmemesi belirsizlik yarattı

Trabzonspor'da can sıkan belirsizlik
Trabzonspor’da sözleşmesi 30 Haziran 2016'da sona eren Mustafa Yumlu ile yeni sezonda da kadroda tutulacağı belirtilen Serge Akakpo’nun henüz Kamuyu Aydınlatma Platformu’na açıklama yapılmamasına rağmen hazırlık maçlarında ve antrenmanlarda yer alması belirsizliğe neden oluyor. Akıbeti resmiyete dökülmeyen iki savunma oyuncusunun yanı sıra, Eskişehirspor ile prensipte el sıkışıp takımın antrenmanlarına katılan Erkan Zengin için de resmi bir açıklama gelmedi.

RESMİYETE DÖKÜLMESİ BEKLENİYOR

Bordo mavililerde geride kalan sezonda A takımda forma şansı bulan genç oyuncu Melih Kabasakal Sarıyer'e kiralanırken, Savaş Çakır ve A takımda forma şansı bulan diğer genç oyuncular için ise maç tecrübesi kazanabilecekleri kulüp aranıyor. UEFA kriterlerine göre bütçe kısıtlamasına gitmek zorunda olan Trabzonspor’da, önümüzdeki günlerde iç transferde resmi adımların atılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor