Spor

Trabzonspor Teknik Direktörü Newton: Sörloth burada devam etmek istemiyor

16 Eylül 2020 12:25

Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton, takımdaki geleceği tartışılan Alexander Sörloth'un bordo mavili ekipten ayrılmaya kararı verdiğini fark ettiklerini açıkladı.

İngiliz teknik adam, Norveçli golcünün takımdan ayrılmaya kadar verdiğini ve kariyerine Trabzonspor'da devam etmek istemediğini beraber çalışmaya başladıktan birkaç hafta sonra fark ettiğini söyledi.

Eddie Newton'un Alexander Sörloth açıklaması şu şekilde: "Sörloth ile bir yıl daha devam etmek istedik. Birkaç hafta beraber çalıştıktan sonra hem benim, hem başkanımızın yaptığı görüşmeler sonrasında kendisinin aslında kararını vermiş olduğunu ve burada devam etmek istemediğini fark ettik.

Yalan söyleyecek değilim. Kadromuz şu an itibariyle yeterli değil ama yönetimimiz ellerinden geleni yapıyorlar. Finansal sınırlamaları işin içine kattığınızda, doğru işi yapmanın ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorsunuzdur.

Benik Afobe'yi tanıyorum. Hızlı, güçlü ve bu ligde iş yapabilecek kalitede bir oyuncu. Ömür, Tony, Ekuban gibi oynamayı seven ve oyun içerisinde sürekli kalmayı seven oyuncularımıza da birçok şey katabilecek biri."

TIKLAYIN | Trabzonspor golcü transferini bitirdi