Trabzonspor taraftarı hesap soruyor: "UstaTransferlerNerde"

Trabzonspor taraftarı sosyal medya üzerinden transferleri sordu.

Trabzonspor taraftarı hesap soruyor: "UstaTransferlerNerde"

Haber61 - Spor Servisi - Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında hayal kırıklığı yaratan bir performans sergileyen Trabzonspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da yaptığı kampla sürdürürken transfer çalışmaları da aralıksız sürüyor.


Şuana kadar Joao Pereira ve Emanuel Mas'ı renklerine bağlayan bordo mavililerde bir çok futbolcu ile görüşmeler devam ediyor. 

13.01.2017 Cuma günü saat 20:00'de deplasmanda Bursaspor ile yapacağı karşılaşma ile ikinci yarıya start verecek olan Trabzonspor'da taraftarlar transferlerin geç kalmasından şikeyetçi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Bordo mavili takıma gönül veren taraftarlar sosyal medyada açtıkları 'UstaTransferlerNerde' hashtagi ile transferlerin geç kaldığını belirterek kampa yetişmesi gereken transferlerin gelmediği dile getirdiler. Taraftarların attıkları mesajlar sonucunda hashtag gündem oldu.

Trabzonspor taraftarı hesap soruyor:

Trabzonspor taraftarı hesap soruyor:




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor